Hellboy bude definitivně mládeži nepřístupný

Hellboy bude definitivně mládeži nepřístupný | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Co všechno děcka nesmí vidět? Podívejte se na rudocha na nejnovějších fotkách.

Tvůrci o tom dlouho mluvili, teď je to dané. Hellboy dostal oficiálně rating R kvůli silnému krvavému násilí napříč celým filmem, krvavosti a neslušné mluvě. To je rozdíl oproti staršímu Hellboyovi Guillerma del Tora, který byl mládeži přístupný. Podle představitele hlavní role Davida Harboura se nový film hodně liší také ve vykreslení hlavního hrdiny. Je neotesanější, mladší (vlastně je to teenager) a dost zápasí s tím, jestli je nebo není dobrý „člověk“. Harbour rozhodně nechtěl nijak imitovat výkon Rona Perlmana, který roli hrál před ním.

Pokud jde o vizuální stránku, můžete si Harbourovu verzi prohlédnout dole v galerii na nejnovějších fotkách. Brzy bychom se měli dočkat také nového traileru. Autor předlohy Mike Mignola nedávno na Twitteru napsal, že je nová upoutávka za rohem. Následně tweet smazal a trailer nikde, tak je možné, že zkazil nějaké překvapení a vše se posunulo. Mignola v tweetu také tvrdil, že těm divákům, kterým se první trailer nelíbil, se bude líbit ten nový, který se nese v úplně jiném duchu.

Hellboy v chystaném restartu hraje David Harbour, jeho adoptivního otce Ian McShane, záporačku Mila Jovovich, čaroděje Merlina Brian Gleeson. Dále hrají Sophie Okonedo a Alistair Petrie. Režíruje Neil Marshall.  Datum premiéry je stanovené na 12. 4. 2019 a podrobnosti o ději najdete ve starším článku.

Zdroje: Exhibitor Relations, Empire, Trailer-Track, THR

Galerie: 2

Hellboy bude definitivně mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Hellboy bude definitivně mládeži nepřístupný | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest