Godzilla vs. Kong: Film uvidíme dřív a další posuny premiér

Godzilla vs. Kong: Film uvidíme dřív a další posuny premiér | Fandíme filmu
Warner Bros.
Vedle monster dostávají data premiéry také Annabelle 3 a Space Jam 2.

Nedávno se nám posunula premiéra Rychle a zběsile 9. Nejspíš právě na to reagují Godzilla vs. Kong, kteří se nechtějí přetahovat o stejné datum. Místo květnového termínu bude snímek uvedený 13. 3. 2020. U nás tedy nejspíš můžeme snímek očekávat o den dříve.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy z lidského povrchu. V havních rolích hrají Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio.

Pak tu máme Annabelle 3. Ta měla být uvedena 3. července 2019, místo toho poběží už 28. června 2019. Uvidíme, zda se tahle malá zámořská změna dotkne i mezinárodních termínů, včetně českého a slovenského.

Třetí film s panenkou Annabelle se odehrává po událostech prvního Conjuringu, kde paranormální vyšetřovatelé, manželé Warrenovi, zavřeli posedlou panenku Annabelle ve svém skladu okultních předmětů. V novém filmu se sice Vera Farmiga a Patrick Wilson objeví, nicméně Annabelle bude nejspíš řádit především až nebudou doma, protože hlavními postavami filmu jsou malá Judy Warren (McKenna Grace), jejich dcera, a její dvě hlídačky, Madison Iseman a Katie Sarife. Snímek zrežíroval jako svoji prvotinu Gary Dauberman, dosavadní scenárista série, který má vedle Annabelle na triku také Sestru nebo To.

A vůbec prvního ohlášení data premiéry se dočkal také Space Jam 2. Návrat animovaných postaviček do hraného filmu nás čeká 16. 7. 2021. První film byl uvedený v roce 1996 a pojednával o tom, jak Michael Jordan pomůže Bugs Bunnymu a spol. vyhrát basketbalový zápas s nebezpečnými mimozemšťany. Tentokrát bude s animovanými postavičkami prožívat svoje dobrodružství jiná basketballová superstar, LeBron James. Snímek produkují Ryan Coogler a Justin Lin, režíruje nezkušený Terence Nance.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu