Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje

Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nová komedie od režiséra 50/50 či Mrtvých a neklidných zkusí romanticky spojit nespojitelné. S politickou kampaní v zádech první trailer slušně šlape.

Láska mezi netradičními dvojicemi, to zabírá. A co teprve zakázaná láska! Long Shot přináší obojí, když slibuje vyprávět milostný příběh kandidátky na prezidentku USA, která náhodou potká Freda Flarskyho. Toho Freda, kterému dělala chůvu, když byl malý. Od té doby Fred vyrostl, ale je to tak trochu nemotora, průšvihář a navíc má tvář a vystupování Setha Rogena. Jednoznačně komediální figura na první pohled nejde tak docela dohromady se zosobněním krásy a úspěchu v podání Charlize Theron. Přesto však jiskra přeskočí. Otázka je, co s tím bude dvojice dělat, protože zamilovanost je sice věc krásná, avšak kdyby kandidátka Charlotte Field byla intimně spojována s někým, jako je Fred, mohlo by to potopit celou prezidentskou kampaň.

Snímek se původně měl jmenovat jednoduše Flarsky, ale nakonec byl použitý nový název, který lépe vystihuje, že obě dvě postavy jsou rovnocennými hrdiny. První zveřejněný trailer pak slibuje mix charakterní komedie se starými dobrými držkopády, které se v tom správném podání jednoduše nemůžou nikdy omrzet. Film natočil Jonathan Levine, který střídá lepší kousky se slabšími. Na jednu stranu má na krku 50/50 nebo Mrtvé a neklidné, ale také podstatně slabší kusy jako Dámskou jízdu. Scénář mu napsal Dan Sterling, který dělal v minulosti na South Parku, Kanclu nebo kontroverzní Rogenově komedii Interview.

V dalších rolích vystupují Alexander Skarsgård, Andy Serkis, O'Shea Jackson Jr., June Diane Raphael, Randall Park nebo Ravi Patel. Datum české premiéry je stanovené na 25. 7. 2019, datum slovenské na 11. 7. 2019. Dole pod trailerem najdete fotky a plakáty.

Galerie: 7

Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu Long Shot: Politička Theron a bambula Rogen. Může to fungovat? Trailer funguje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu