Zack Snyder se rozloučil s "nejlepším Batmanem" Affleckem

Zack Snyder se rozloučil s "nejlepším Batmanem" Affleckem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu dosud neviděný pohled na Flashe s jednou zvláštní změnou.

Ben Affleck se nedávno zastavil v talk show Jimmyho Kimmela, kde potvrdil, že jeho batmanovské dny jsou nenávratně sečtené. Dokonce padlo „Nejsem Batman“ a jeho kostým byl teatrálně vyřazen z užívání. Možná právě na to teď zareagoval Zack Snyder, který na sociální síti Vero nasdílel fotku Afflecka v kostýmu postapokalyptického Batmana a přidal citát z Batman v Superman:

„There was a time above... a time before. There were perfect things... diamond absolutes. How things fall, things on Earth. And what falls... is fallen. In the dream, they took me to the light. A beautiful lie.“

Ten pak doplnil ještě slovy: „Ten nejlepší Batman. Díky příteli, že jsi mě poctil tou ku*va skvělou bradou a báječným srdcem“.

Pokud jde o nového Batmana, tak nejnověji se objevily drby o tom, že o roli jedná Armie Hammer, jen aby to bylo záhy opět vyvráceno s tím, že roli údajně dostane mladší herec.

Před časem Snyder sdílel také fotku Flashe (Ezra Miller) ve zvláštním kostýmu, který z nějakého důvodu nemá logo Barryho Allena, ale Wallyho Westa. Obě fotky můžete vidět v galerii.

Zdroje: ROTF, Umberto Gonzalez I, II, Zack Snyder I, II

Galerie: 3

Zack Snyder se rozloučil s "nejlepším Batmanem" Affleckem | Fandíme filmu Zack Snyder se rozloučil s "nejlepším Batmanem" Affleckem | Fandíme filmu Zack Snyder se rozloučil s "nejlepším Batmanem" Affleckem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu