Barbie se musí obejít bez režisérky Wonder Woman

Barbie se musí obejít bez režisérky Wonder Woman | Fandíme filmu
Matell
Veleslavná panenka nebude mít podporu "hrdinské režisérky"

Film o panence Barbie to nemá snadné. Nejen, že se změnila představitelka hlavní role (původně to měla být Amy Schumer, pak Anne Hathaway, nyní se počítá s Margot Robbie), ale v současné chvíli není jasné, kdo usedne na režisérské křeslo. 

Ovšem, začalo se mluvit o tom, že by to mohla být režisérka obou dílu Wonder Woman Patty Jenkins, která očividně ví, jak natočit film o ikonické ženské postavě. 

Patty měla být jednou z hlavních kandidátek, ale její slova dávají jasně vědět, že jednání sice proběhla, ale nevyjde to. Nebo určitě ne v případě, že společnost Mattel bude chtít začít natáčet v dohledné době:

"Miluji Barbie a vnímám ji jako zajímavý [projekt]. Je to něco, o čem jsme jednali, ale nemám ji v plánu. Můj pracovní rozvrh...v dohledné době nebudu k dispozici. Je zábava o [projektu] diskutovat; v současnosti ale nejsem režisérkou filmu."

V současné době se Patty věnuje postprodukci Wonder Woman 1984, která bude mít premiéru 4. června 2020. Co přesně bude Jenkins dělat, až bude mít hotovo, není známo, ale třeba je možné, že Barbie chce začít za každou cenu natáčet někdy v dohledné době (nejdříve však, až Robbie dotočí Birds of Prey, potenciálně tedy někdy koncem jara).

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu