Spider-Man: Daleko od domova: Další casting a rekord traileru

Spider-Man: Daleko od domova: Další casting a rekord traileru | Fandíme filmu
Sony
K tomu krátká nová upoutávka a pár slov od Jake Gyllenhaala.

Spider-Man: Daleko od domova jen před pár dny ukázal fanouškům svůj první trailer, který si za prvních 24 hodin přehrálo 130 milionů diváků. To je pro studio Sony absolutní rekord. Dosud přitom rekord držel Spider-Man: Homecoming, který měl svůj úvodní trailer za stejný úsek přehraný 116milionkrát. Zajímavé je, že když zpravodaj Deadline zprávu přinesl, zařadil mezi obsazení také Lauru Harrier, představitelku Liz z prvního filmu. Znamená to, že se postava ve filmu ukáže? Nebo jen Deadline udělal chybu? Její otec, Adrian Toomes (Michael Keaton) se ve Far From Home ukáže, takže zcela vyloučit návrat Liz asi nemůžeme.

Další castingová zpráva souvisí se Zachem Barackem. Ten se už dříve objevoval na fotkách z natáčení, teprve s premiérou traileru však bylo oficiálně oznámeno, že ve filmu hraje jednoho z Peterových spolužáků. Kromě Spider-Mana se Zach objevil pouze ve vedlejší roli seriálu L.A.’s Finest. Jeho obsazení do Far From Home vzbudilo rozruch především proto, že jde o prvního transgender herce v komiksovém velkofilmu.

Krátce se o Spider-Manovi rozpovídal také Jake Gyllenhaal, který ve filmu hraje Mysteria. Herec v rozhovoru uvedl, že obvykle si vybírá poněkud specifické projekty a ve světě komiksových velkofilmů dlouho hledal tu správnou příležitost – roli, se kterou by mohl udělat něco zajímavého. A myslí si, že s Mysteriem se mu to podařilo. Zatím nedokáže říct, nakolik byl úspěšný, ale rozhodně se těší, až jeho výkon uvidíme.

Na závěr si pusťte ještě krátkou upoutávku, která se znovu vrací na italskou celnici.

Peter Parker se společně s přáteli vypraví na letní prázdniny v Evropě. Nicméně odpočinek na ně čeká jen stěží – Peter přislíbí pomoc Nicku Furymu, který se snaží odhalit tajemství příšer, které způsobují přírodní katastrofy a destrukci napříč kontinentem.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: Colbert, Deadline, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu