New Gods: Záporáci, které bychom ve filmu mohli potkat

New Gods: Záporáci, které bychom ve filmu mohli potkat | Fandíme filmu
Kdo bude v komiksové novince Avy Duvernay řádit?

Jedním z chystaných filmů inspirovaných DC komiksy je i projekt nazvaný New Gods. New Gods jsou obyvatelé dvou planet a to Apokolips a New Genesis. Zatímco druhá zmíněná je mírumilovným a idylickým místem, Apokolips je pod nadvládou drsného tyrana Darkseida (který se měl objevit ve filmu Justice League, ale nakonec k tomu nedošlo a viděli jsme jen jeho strýce Steppenwolfa). 

Právě elitní bojovnice z Darkseidovy družiny zvané Female Furies, by měly být podle některých zdrojů ústředními záporačkami ve filmu New Gods (DC ani Warner Bros. to ale zatím oficiálně nepotvrdily). Zatápět by měly dvojici Big Barda a Mister Miracle. Big Barda je bývalou vůdkyní Female Furies, která se zakoukala do muže známého jako Mister Miracle, což je potomek vládců planety New Genesis. Ovšem, kvůli politickým hrám se stal adoptivním synem Darkseida (řekl někdo telenovela?). Big Barda a Mister Miracle se nakonec obrátili proti Darksedovi.

Očekává se, že se ve filmu samozřejmě objeví také Darkseid a zřejmě i Granny Goodness, což je školitelka Female Furies a hodně rázná postava, která se s ničím nepáře. 

Je ale otázkou, zda se projektu dočkáme. Filmové universum od DC se v poslední době dostalo (hlavně díky Aquamanovina správnou cestu, ale prozatím stále platí, že vzdálená budoucnost není pevně ustanovená a projekty se stejně rychle rodí, jako zanikají.

Ale zrovna u New Gods by to byla škoda, jde o hodně zajímavý materiál. Tak snad se dočkáme. Aktuálně se stále se počítá s tím, že se režie ujme Ava DuVernay. Kdy by reálně mohlo začít natáčení, je zatím ve hvězdách.

Zdroj: Geeks WorldWide

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu