Detective Pikachu: Záporákem má být další známý pokémon

Detective Pikachu: Záporákem má být další známý pokémon | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Kromě lidského antagonisty by se měl Pikachuovi postavit do cesty i supersilný pokémon.

První hraný film s pokémony zvaný Detective Pikachu, který se inspiruje stejnojmennou hrou, přijde do kin již letos v květnu. Jeho první trailer v nás vyvolal spoustu nostalgie a i proto jsme ho zařadili na náš seznam nejlepších trailerů loňského roku. Víme, že se ve filmu objeví spousta Pokémonů, základní kostra se však bude skládat z té první stopadesátky, do které patří staří známí Pikachu, Bulbasaur, Charizard či např. Mr. Mime nebo Psyduck. Víme, že Pikachu s hlasem Ryana Reynoldse bude pomáhat najít ztraceného otce hlavnímu lidskému protagonistovi, kterého hraje Justice Smith. Nově se však objevily informace o tom, kdo by měl být záporákem celého filmu.

Jedná se zatím o spekulace, nicméně server We Got This Covered tvrdí, že tajným záporákem filmu bude jeden z nejsilnějších pokémonů vůbec - Mewtwo. Tento psychický pokémon stál proti hlavním hrdinům již v prvním animovaném filmu s pokémony, a podle zákulisních informací bychom ho měli vidět i v této hrané verzi. Kromě něj bude ve hře i lidský záporák, který se bude snažit Mewtwoa nějakým způsobem ovládat.

Film by měl dokonce začít originem nejsilnějšího psychického pokémona, takže už na začátku dostaneme nápovědu kdo by za všemi událostmi mohl stát. Oficiálně nic potvrzené není, ovšem Mewtwo vždy patřil spíše mezi záporné pokémony, takže tato varianta není nereálná. Níže se mrkněte na fanart toho, jak by Mewtwo mohl v hrané verzi vypadat.

Zdroj: We Got This Covered

Galerie: 5

Detective Pikachu: Záporákem má být další známý pokémon | Fandíme filmu Detective Pikachu: Záporákem má být další známý pokémon | Fandíme filmu Detective Pikachu: Záporákem má být další známý pokémon | Fandíme filmu Detective Pikachu: Záporákem má být další známý pokémon | Fandíme filmu Detective Pikachu: Záporákem má být další známý pokémon | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu