The Wife - Glenn Close je konečně na cestě k vytouženému Oscarovi

The Wife - Glenn Close je konečně na cestě k vytouženému Oscarovi | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Stárnoucí manželka bilancuje po boku svého úspěšného manžela svůj neuspokojivý život.

Je složité prožít celý svůj život s vědomím, že jste promarnili svůj potenciál. Ještě smutnější je pak zjištění, že vám k dosažení vlastních ambicí bránil váš asertivní manžel. Joan (Glenn Close) žila celý svůj život ve stínu svého manžela Pryce (Jonathan Pryce) - veleúspěšného spisovatele. Jako oddaná a milující manželka vždycky směřovala veškerou svou energii na podporu jeho kariéry. A když se na první pohled šťastný pár dozví, že úspěšný spisovatel obdrží ve Stockholmu nejvyšší možnou poctu - Nobelovu cenu za literaturu, vypadá to, že jejich manželský svazek dosáhl své vysněné mety.

Jenže když oba vyrazí směrem ke švédské hlavní metropoli, začne si stárnoucí Joan v hlavě promítat celý svůj život a postupně dozrávat k přesvědčení, že všechny úspěchy a vavříny, kterých oba v životě společně dosáhli, jsou spojené výhradně s jejím manželem a že ona sama žila prázdný život bez seberealizace.

Premiéra snímku The Wife (Žena), který je inspirován stejnojmennou knihou od autorky Meg Wolitzer, zatím nebyla pro tuzemské kinosály stanovena. Veskrze pozitivním recenzím suverénně vévodí Glenn Close, která podle všeho podává jeden z nejlepších výkonů své kariéry. Uvidíme, zda si šestinásobná držitelka oscarové nominace na konci února konečně vystoupá na slavné pódium pro svou zcela jistě zaslouženou zlatou sošku. Na Zlatých glóbech se jí to začátkem roku povedlo, ale konkurence je velká.

Zdroj: Indiewire

Galerie: 5

The Wife - Glenn Close je konečně na cestě k vytouženému Oscarovi | Fandíme filmu The Wife - Glenn Close je konečně na cestě k vytouženému Oscarovi | Fandíme filmu The Wife - Glenn Close je konečně na cestě k vytouženému Oscarovi | Fandíme filmu The Wife - Glenn Close je konečně na cestě k vytouženému Oscarovi | Fandíme filmu The Wife - Glenn Close je konečně na cestě k vytouženému Oscarovi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu