Oscar 2019: Producenti chtějí na předávání cen co nejvíc marvelovských hvězd

Oscar 2019: Producenti chtějí na předávání cen co nejvíc marvelovských hvězd | Fandíme filmu
Čím víc, tím líp.

Není žádným tajemstvím, že se slavnostní večery vyhlášení cen Akademie filmových umění a věd alias Oscarů už roky potýkají s výrazným poklesem sledovanosti. 

A tak producenti hledají cesty, jak přitáhnout zájem publika. Letos se podle serveru THR rozhodli jít na to "komiksově". Podle všeho totiž tvůrci slavnostního předávání chtějí, aby se během večer objevilo na pódiu co nejvíce herců z marvelovských projektů. 

Řeč je o různých vystoupeních, skečích a předávání cen a zástupci Akademie měli údajně mnohé z marvelovských herců požádat o to, aby se neobjevili jako vystupující během předávání Zlatých glóbů, ale počkali na Oscary.

Aktuálně není známo, o kterých konkrétních jménech je řeč, ale producenti pracují s jednoduchým pravidlem a to "Čím víc, tím líp." 

Je pravda, že Oscaři potřebují pomoc s tím, jak oslovit mladší diváky a přilákat zpět ty, kteří to s předáváním "zlatých plešounů" vzdali. A že jich není málo. Předávání v minulém roce sledovalo 26,5 milionů lidí, což sice zní jako skvělé číslo, ale faktem je, že jde o nejnižší sledovat v historii Oscarů. 

To ale chtějí producenti samozřejmě změnit a vsadili na kartu v podobě hvězd veleúspěšného Marvelovského filmového universa. Jestli to pomůže, to se dozvíme 25. února.

Zdroj: THR, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu