Skleněný: V nové upoutávce se vrací syn Willisovy postavy

Skleněný: V nové upoutávce se vrací syn Willisovy postavy | Fandíme filmu
Dospělý Joseph o sobě dává vědět.

Film Skleněný navazuje jak na hitovku Rozpolcený, tak na Vyvoleného. Tím pádem uvidíme postavy z obou zmíněných projektů, včetně Davida Dunna (Bruce Willise) a také jeho syna Josepha.

Ten byl ve Vyvoleném z roku 2000 ještě "pískle", ale teď už je dospělý. Nicméně milým překvapením je, že ho opět ztvárňuje Spencer Treat Clark (určitě tomu dost pomohlo to, že se Spencer na rozdíl od mnoha jiných dětských hvězd stále věnuje herectví).

Právě ten je k vidění v nové upoutávce, která trefně volí komiksový styl a ukazuje jak malého a naivního Josepha, tak jeho dospělou trochu sarkastickou verzi. 

Bude zajímavé sledovat, jak je na tom aktuálně vztah Davida a Josepha a také to, jakou roli sehraje druhý zmíněný v ději. Jestli půjde jen o cameo nebo o výraznější part. 

Po událostech Rozpolceného je ve snímku Glass David Dunn (Bruce Willis) na stopě Kevina Wendella Crumba, alias nadlidské Bestie (James McAvoy), a utkává se s ním v sérii stále vyostřenějších střetů, zatímco Elijah Price (Samuel L. Jackson) vystupuje ze stínů jako manipulátor všech událostí, který zná tajemství, jež jsou pro Dunna i Crumb zcela zásadní. Dále hrají Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark a Charlayne Woodard. Režíruje M. Night Shyamalan. Datum premiéry je stanoveno na 17. 1. 2019.

Glass

18.01.2019 | USA
Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu