Avengers: Endgame ukážou v trailerech jen úvod filmu

Avengers: Endgame ukážou v trailerech jen úvod filmu | Fandíme filmu
Alespoň šéf studia Marvel to připouští. S třetími Strážci Galaxie se stále počítá.

Kvůli kandidatuře Black Panthera byl na slavnostním ceremoniálu Zlatých glóbů přítomen také Kevin Feige, šéf Marvelu. Odchytil si jej reportér MTV a přeptal se jej na několik všetečných otázek.

V první řadě přišla na přetřes internetová spekulace, podle které by Avengers: Endgame měli ukázat během propagační kampaně jen asi úvodních patnáct až dvacet minut filmu. Když byl Feige dotázán, zda je to tvrzení pravdivé, tak odpověděl, že „svým způsobem“ je a následně se rozpovídal o tom, že Disney má vynikající marketingové oddělení, a že se Marvel snaží na filmy obecně nalákat, aniž by odhalil příliš mnoho tajemství. A Endgame má tajemství opravdu, opravdu hodně.

Kdyby se Marvelu skutečně podařilo ukázat v kampani k Endgame jen zhruba první dvacetiminutovku filmu, byl by to v současné době opravdu husarský kousek. Feige sám však použil označení „svým způsobem“, takže realita asi tak žhavá nebude. Disney lační po dalších dvou miliardách a použije takovou reklamní strategii, která k tomu s největší pravděpodobností povede. Na nějaké uchování tajemství velké ohledy brát nebude. Na druhou stranu je pravda, že třeba takoví Strážci Galaxie 2 ukázali ze zhruba poslední dvacetiminutovky filmu jen naprosté minimum záběrů. Lze si tedy představit, že se reklamní kampaň pro Avengers 4 obejde například bez jediného záběru na postavy, které jsou v tuhle chvíli rozpadlé na prach.

Když je řeč o Strážcích Galaxie, tak Feige fanoušky ujistil, že s trojkou se počítá. Ale kdy a jak proběhnou jejich přípravy? To bude odhaleno až později. Pokud jde o Jamese Gunna a jeho přechodu k DC, tam si je Feige jistý jednou věcí – Gunn točí zkrátka a dobře skvělé filmy. A skvělé filmy má Feige rád, bez ohledu na to, jaké je připravilo studio – Aquamana si nesmírně užil.

Ale ještě na chvíli zpátky k Endgame. Kdy se Marvel rozhodl pro název filmu? Zákulisní zvěsti tvrdí, že se název během příprav měnil. Podle Feigeho to tak není. Název byl podle něj pevně stanovený už od rané fáze vývoje, a když Doctor Strange v Infinity War říká, že „Endgame“ začala, tak v ten moment filmaři věděli, že právě tohle bude podtitul následujícího Avengers filmu.

A nebyl by to rozhovor s Kevinem Feigem, aby se ho reportér nezeptal na sloučení Disneyho s Foxem. K tomu Feige řekl jenom tolik, že se na všechny xmenovské postavy, které díky tomu Marvel opět získá pod svoji správu, nesmírně těší. O tom, že budou všechny postavy opět spolu, už prý sní dvacet let. Když se ho reportér zeptal na Adama McKaye a jeho chuť točit Silver Surfera, tak Feige pouze připomněl, že scenárista a režisér Marvelu pomáhal s Ant-Manem, že je to nesmírně talentovaný tvůrce, a že by Marvel byl poctěn, kdyby s Adamem mohl znovu spolupracovat.

Feige se krátce zmínil také o Captain Marvel, která je stále ve střižně a stále není pevně dané, jak dlouhý snímek vlastně bude.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu