Onward: Chystaná předměstská fantasy od Pixaru má nabité obsazení

Onward: Chystaná předměstská fantasy od Pixaru má nabité obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dvojka od Marvelu a další herci namluví nový fantasy film od Pixaru. 

Letošní pixarovkou bude Toy Story 4. To není žádné tajemství a marketing nás postupně začíná zásobit prvními obrázky a upoutávkami. Co ale bude potom? Po dvou pokračováních animační gigant přijde s úplnou novinkou, která se bude jmenovat Onward. Podle dosavadních skoupých informací je film zasazený na předměstí, do světa, kde nežijí lidé, ale elfové, trollové, víly a jednorožci. Hrdiny jsou dva bratři, kteří se vypraví zjistit, jestli na světě nezbývá pořád ještě trochu magie, aby vypátrali, zda na světě pořád ještě nezbývá dost magie na to, aby mohli strávit alespoň jeden den se svým otcem, který zemře v době, kdy byli příliš malí na to, aby si jej mohli pamatovat.

Snímek režíruje Dan Scanlon, který předtím natočil Univerzitu pro příšerky. Scanlon uvádí, že snímek inspiroval jeho skutečný vztah s vlastním bratrem. Na scénáři spolu s ním pracoval C.S. Anderson, který se podílel na Toy Story 4, jako modelář se podílel na Big Hero 6, Zootopii, nebo Moaně. Co stojí za to, je obsazení filmu. Prozatím Pixar do hlavních rolí obsadil Chrise Pratta, Toma Hollanda, Octavii Spencer a Julii Louis-Dreyfus, která namluvila postavičku už v pixarovce Život brouka. Premiéra je naplánovaná na 6. 3. 2020.

Zdroje: Variety, Pixar Post

Galerie: 2

Onward: Chystaná předměstská fantasy od Pixaru má nabité obsazení | Fandíme filmu Onward: Chystaná předměstská fantasy od Pixaru má nabité obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu