Hellboy: V čem se nový hrdina liší od předchozího

Hellboy: V čem se nový hrdina liší od předchozího | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu nové fotky a David Harbour komentuje trailer.

David Harbour, představitel hlavní role, si udělal chvíli a okomentoval nedávno zveřejněný Hellboyův trailer. Několik komentářů přidal také k nově zveřejněným fotkám, které můžete vidět dole v galerii. Uvedl, že na Hellboyovi se mu líbí jeho rozpolcenost. Na jednu stranu je jeho osudem způsobit apokalypsu, na stranu druhou by prostě chtěl být dobrák. Je to zabiják z pekla s velkým srdcem, který se snaží najít svoje místo na Zemi.

Tvůrce Hellboye a jeden z producentů filmu, Mike Mignola, byl ještě sdílnější. Rozpovídal se hlavně o tom, v čem se Harbourův Hellboy liší od toho, jak postavu ztvárnil Ron Perlman. Perlman byl jako Hellboy uhlazenější, navíc postavu hrál v podstatě jako teenagera. Byly to Hellboyovy začátky, navíc z doby, kdy organizace Ú.P.V.O. červeňáka před světem tajila. V novém filmu svět o Hellboyovi ví, ten je navíc starší, zkušenější. Z toho vychází jeho nabroušenější povaha, je drsnější, neučesanější a emocionálnější.

Hellboy v chystaném restartu hraje David Harbour, jeho adoptivního otce Ian McShane, záporačku Mila Jovovich, čaroděje Merlina Brian Gleeson. Dále hrají Sophie Okonedo a Alistair Petrie. Režíruje Neil Marshall.  Datum premiéry je stanovené na 12. 4. 2019 a podrobnosti o ději najdete ve starším článku.

Galerie: 2

Hellboy: V čem se nový hrdina liší od předchozího | Fandíme filmu Hellboy: V čem se nový hrdina liší od předchozího | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest