21 Jump Street: Dámský spin-off si vyhlédl představitelky

21 Jump Street: Dámský spin-off si vyhlédl představitelky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Zdá se, že se vrátíme na střední školu, ale agentky se nemusí nutně přestrojovat jen za studentky.

Phil Lord a Chris Miller výtečně nastartovali novou verzi 21 Jump Street pro 21. století. Režisérská dvojka však dostala příležitost točit úplně jiné projekty, Channing Tatum a Jonah Hill také byli také zaneprázdnění a žádný scénář pro třetí film nebyl pro nikoho ze zúčastněných dostatečně lákavý, aby je donutil k dalšímu natáčení. Jeden čas to vypadalo, že by série mohla přežít jako cross-over s Muži v černém, ti se však vydali zcela vlastní cestou. V Hollywoodu se ale žádná značka nenechá dlouho ležet, a tak se pro Jump Street našla jiná cesta. Holčičí.

Ano, dostaneme dámskou variaci, tak jako třeba u Krotitelů duchů nebo Dannyho Parťáků. Podle dosavadních zpráv nemá jít o další restart, ale o spin-off, takže můžeme spekulovat kupříkladu o tom, že se ve filmu opět objeví Ice Cube jako velitel, akorát dostane nové podřízené. Collider nedávno přinesl podrobnosti o tom, koho si studio do rolí podřízených vyhlédlo.

Jednou z dam by se mohla stát Tiffany Hadish, komediální žhavé zboží současnosti. Herečka na sebe upozornila v The Carmichael Show z roku 2015 a především pak v předloňském film Girls Trip. Pak už se nabídky hrnuly. Jen letos ji například uslyšíme v Lego Movie 2 a The Secret Life of Pets 2. Tiffany má hrát učitelku, nebo přesněji řečeno se její postava má za učitelku vydávat, což by celé práci v utajení na střední škole mohlo dát úplně novou dynamiku.

Navíc se zdá, že druhá agentka by se měla vydávat za její dceru, což dynamiku posune ještě dál – agenti v prvních dvou filmech vystupovali zkrátka jako spolužáci. Dámou vyhlédnutou do téhle role Awkwafina, která také v poslední době na komediálním nebi dost září. Dlouho byla známá především díky svým humoristickým hiphopovým videím, pak se postupně zapsala do širšího povědomí díky vedlejším rolím ve filmech jako Sousedi 2, Debbie a její parťačky nebo Crazy Rich Asians, kde si kradla svoje scény pro sebe.

Film píše a režíruje Rodney Rothman, spoluscenárista 22 Jump Street a spoluscenárista a spolurežisér Spider-Mana: Paralelních světů.

Zdroj: Collider

Galerie: 4

21 Jump Street: Dámský spin-off si vyhlédl představitelky | Fandíme filmu 21 Jump Street: Dámský spin-off si vyhlédl představitelky | Fandíme filmu 21 Jump Street: Dámský spin-off si vyhlédl představitelky | Fandíme filmu 21 Jump Street: Dámský spin-off si vyhlédl představitelky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu