Star Wars IX: Nový robot, nové planety, staronový Ren a další zprávy

Star Wars IX: Nový robot, nové planety, staronový Ren a další zprávy | Fandíme filmu
Lucasfilm
S Lukem poustevníkem se počítalo už hodně dlouho před Posledním z Jediů.

O Star Wars: Epizodě IX toho pořád víme strašně málo. V poslední době se pár zajímavostí nastřádalo alespoň skrz fotky z natáčení a informace k chystaným marketingovým produktům, tak si to pojďme všechno zrekapitulovat.

Film se odehrává asi rok po Posledním z Jediů a o ději nové zprávy odhalují prakticky jen to, že by měl vrcholit bitvou Rey a Kylo Rena, což jsme mohli tak nějak očekávat. Postavy ze staré trilogie mají mít docela dost prostoru v rámci merchandise, tak uvidíme, zda to bude platit i v samotném filmu. Podíváme se na několik planet, jaké jsme zatím v sérii neviděli. Jedna z nich bude bažinatá, jedna pralesní a jedna pustá. Zřejmě by nemělo jít o Jakku a planeta asi nebude vyloženě pouštní, ale spíš hornatá a skalnatá. Tahle lokace se točí v jordánské poušti Wadi Rum a ve scénách z planety se objeví minimálně Rey, Finn, Poe, C-3PO a Chewbacca.

Světelný meč po Lukeovi je opět skutý dohromady a Rey ho používá. Kylo Ren si slepil svoji helmu a i s viditelnými prasklinami ji někdy nosí. Vrátit se mají rytíři Ren. Ti se nezodpovídají Prvnímu řádu, ale přímo Kylo Renovi. Je to skupina bojovníků se „zvláštními schopnostmi“. Ve filmu bude nový robot, kterému se říká Dio, bude maličký, bude to sidekick BB8 a zřejmě bude mít hlavu ve tvaru kužele. Nevypadá to, že by se vrátili Porgové nebo DJ (Benicio del Toro) nebo alespoň nebudou mít zásadní roli. Ed Sheeran by měl mít cameo jako Stormtrooper.

A na závěr ještě jeden starší artwork, který ukazuje, že už v lednu roku 2013, tedy opravdu v rané fázi vývoje, se počítalo s tím, že Luke Skywalker se bude skrývat před světem v nějaké jeskyni. Postava byla popisována jako plukovník Kurtz, tedy jako šílenec z Apokalypsy. Z Luka nakonec v Posledním z Jediů nebyl šílenec, ale pouze starý mrzout, nicméně je zřejmé, že se od počátku počítalo s tím, že nebude žádný nepřekonatelný Jedi bůh, kterého část fanoušků chtěla na plátně vidět a nikdy se nedočkala.

.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest