Skleněný bude lámat lednové rekordy

Skleněný bude lámat lednové rekordy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Navíc je tu nejnovější trailer a plakáty.

Rozpolcený M. Night Shyamalana se stal s devítimilionovým rozpočtem a 278milionovou tržbou nečekaným a obrovským hitem. Předpokládá se, že snímek Skleněný (Glass), který spojuje Rozpolceného s Vyvoleným, přitáhne ještě větší diváckou pozornost. Už teď podle průzkumů láká diváky víc, než před premiérou lákaly hororové/thrillerové hity jako Uteč, V zajetí démonů 2 nebo Sestra. Odhadované tržby během úvodního prodlouženého víkendu? Podle předpovědí 70-75 milionů dolarů (a i kdyby se stalo něco katastrofického, tak minimálně padesát). To je nejen víc, než měl za první víkend Rozpolcený (40 milionů), ale celkově by se jednalo o druhý největší lednový start vůbec. Lépe je na tom už jen nepřekonatelný Americký Sniper, který otevíral za 89 milionů.

Nezbývá, než si přát, aby Skleněný nebyl jen úspěšný, ale především také dobrý. Níže si můžete přehrát nejnovější trailer a v galerii na vás čekají poslední dva plakáty.

Po událostech Rozpolceného je ve snímku Glass David Dunn (Bruce Willis) na stopě Kevina Wendella Crumba, alias nadlidské Bestie (James McAvoy), a utkává se s ním v sérii stále vyostřenějších střetů, zatímco Elijah Price (Samuel L. Jackson) vystupuje ze stínů jako manipulátor všech událostí, který zná tajemství, jež jsou pro Dunna i Crumb zcela zásadní. Dále hrají Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark a Charlayne Woodard. Režíruje M. Night Shyamalan. Datum premiéry je stanoveno na 18. 1. 2019.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Skleněný bude lámat lednové rekordy | Fandíme filmu Skleněný bude lámat lednové rekordy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu