Five Feet Apart - milostný příběh, kterému nepřál osud

Five Feet Apart - milostný příběh, kterému nepřál osud | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dvojice mladých pacientů se i přes život ohrožující chorobou do sebe zamiluje. Dostane se jim ale vytouženého času?

Někdy láska kvete na místech, kde byste to vůbec nečekali. Sedmnáctileté Stelle není souzeno prožívat typické problémy běžných středoškoláků. Veškeré pocity normálnosti a bezpečí vzaly za své, když se Stella dozvěděla, že trpí cystickou fibrózou, genetickým onemocněním, kdy je pacient odsouzen k celoživotnímu, nikdy nekončícímu kolotoči důkladných každodenních prohlídek, osobních omezení a pravidelných kontrol v nemocnici. Všechny bolehlavy, trable a zlomená srdce, tak zná mladá Stella pouze ze stránek knih nebo monitoru svého počítače. To vše se ale změní, když potká Willa, sympatického kluka, kterého potkal stejný osud. Mezi mladou dvojicí to okamžitě zajiskří. Podaří se jim ale najít k sobě cestu, i přes to, že jakýkoliv fyzický kontakt, je v jejich případě kvůli jejich zdravotnímu stavu, zapovězen?

Už z traileru na nové romantické drama Five Feet Apart je jasné, že režisér Justin Baldoni (Jane the Virgin) bude ve svém celovečerním debutu sázet na podobnou kartu jako čtyři roky staré a veleúspěšné drama Hvězdy nám nepřály. V hlavních rolích snímku, který přijde do kin 22. března příštího roku, budou Haley Lu Richardson (Split, Columbus) a Cole Sprouse (Riverdale). Uvidíme, jestli se tento žánrový pokračovatel svému předchůdci kvalitou alespoň přiblíží.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 2

Five Feet Apart - milostný příběh, kterému nepřál osud | Fandíme filmu Five Feet Apart - milostný příběh, kterému nepřál osud | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu