Transformers: Filmy s Optimem a o Cybertronu jsou stále v plánu

Transformers: Filmy s Optimem a o Cybertronu jsou stále v plánu | Fandíme filmu
Paramount
Jeden film už je v přípravě, u druhého filmaři stále nevědí, co si s ním počít.

Zatímco pokračování Transformers Michaela Baye je pro tuto chvíli uložené hodně hluboko k ledu (zřejmě natrvalo), u nejrůznějších spin-offů si produkce stále pohrává s nápady, o kterých se mluví už od dob, kdy na Bayovy Transformers ještě chodily houfně davy. Konkrétně se producent Lorenzo di Bonaventura opět zmínil o animáku z Cybertronu a o sólovce s Optimem Primem.

O animáku di Bonaventura aktuálně řekl jen to, že by měl převyprávět „celou mytologii Cybertronu“. Stále přitom není jasné, zda se „animákem“ myslí film se stylizovanou animací, zacílený na mladší diváky, podobně jako třeba pixarovky nebo aktuální Spider-Man: Paralelní světy, anebo tvůrci Transformers pouze zdůrazňují skutečnost, že ve filmu nebude vůbec nic skutečného. Tím pádem by vlastně svým způsobem šlo o animovaný film, i kdyby byl celý zpracovaný na fotorealistické trikové úrovni, na kterou jsme u cybertronských sekvencí zvyklí z ostatních Transformers filmů. Snímek už je v přípravě.

A Optimus? U toho di Bonaventura řekl, že se filmaři stále snaží přijít na to, jak jeho příběh pojmout. Zpracovat film s Optimem je podle di Bonaventury oříšek. Vždycky má pravdu, je hodně stoický a zas tak moc toho nenamluví. Trochu mu to připomíná snahu o zpracování filmu s Obi-Wanem Kenobim.

Di Bonaventura má ve všech ohledech pravdu, nabízí se tak otázka, proč vlastně nějakého Optima Primea připravovat, když evidentně nikdo nemá v kapse žádný zázračný námět, který by celý projekt ospravedlnil. Jasně, odpověď zní „pro peníze“, jako vždycky. Na druhou stranu, Bumblebee se kvůli nim začal připravovat taky a podle většiny recenzentů jde o nejlepší kousek série, tak třeba to u Optima dopadne podobně.

Zdroj: Metro

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu