Spider-Man: Daleko od domova: Popis traileru, nová fotka, úplně jiný Mysterio

Spider-Man: Daleko od domova: Popis traileru, nová fotka, úplně jiný Mysterio | Fandíme filmu
Druhý Spider-Man nabídne celou řadu záporáků. A jak trailer řeší situaci z Avengers 3 a 4?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zdá se, že se Nick snaží Petera pověřit důležitým úkolem. Po Evropě řádí několik elementálních monster, která je třeba zastavit. V ukázce jsou vidět obr z písku/kamene, ohnivé stvoření a vodní monstrum. Akční sestřih ukazuje také Peterův nový kostým a Jakea Gyllenhaala jako Mysteria. Zdá, se že Mysterio bojuje proti jednotlivým příšerám. Nejprve se ukazuje s hlavou odkrytou, následně i s klasickou křišťálovou kolí, na kterou jsme zvyklí z komiksů. Zdá se, že Mysterio umí létat. V traileru jsou vidět záběry Peterových spolužáků v ohrožení. Vedle akčních záběrů jsou v sestřihu vidět také romantické, které ukazují společné scény Petera a Michelle. V samém závěru se Peterovi posmívá Flash Thompson.

To, co trailer nakousl, pak potvrdili herci přímo v sále. Do Brazílie se vypravili Jacob Batalon, Tom Holland a Jake Gyllenhaal. Ti prozradili, že se příběh filmu točí kolem čtyř elementálních monster, která ohrožují Evropu. Nick Fury pověří Mysteria tím, aby se je pokusil zneškodnit, protože toho o nich ví ze všech nejvíc. Peter Parker se posléze přidává k němu, pracují jako spojenci a jejich vzájemný vztah má být jedním z centrálních elementů filmu. Má mezi nimi panovat úplně jiná dynamika, než jsme zvyklí.

Asi všichni čtenáři komiksů předpokládají, že jde ze strany Mysteria o nějakou habaďůru, a že za elementálními monstry stojí právě on. Zatím těžko soudit, zda jde o nějaké triky či jiné technologické vymoženosti, anebo v téhle verzi Mysterio ovládá nadlidské síly. Každopádně prezentace z CCXP konečně vysvětluje, jak to tedy je se sekundárními záporáky, o kterých už se delší dobu šušká. O „Hydro-Manovi“ jsme poprvé slyšeli v červenci, v září se proslýchalo, že se má objevit „Molten Man“. Od fanoušků, kteří se byli podívat na natáčení v Liberci, jsme zase měli informace, že na scéně „ožívá socha“ a „vyvěrá horká láva“, což by opět mohly být ukázky toho, jak se projevují ohnivý a zemní elementálové.

Každopádně je zajímavé sledovat, jak do sebe postupně dosud známé elementy začínají pomalu zapadat. V nejbližších dnech dostaneme trailer a budeme zajisté ještě moudřejší.

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: MCU Exchange, Reddit, Reddit II, Reddit III, Tom Holland Source, Periscope, Collider, Omestreda HQ, Cinepop, Talkies Network

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu