Batman: James Wan by rád natočil hororového Batmana

Batman: James Wan by rád natočil hororového Batmana | Fandíme filmu
Warner Bros.
Filmař, který dohlédl na Aquamana, by nebyl proti režii Batmana.

Aktuální stav je takový, že by na film The Batman měl dohlédnout Matt Reeves. Kdyby to z jakéhokoliv důvodu neklaplo a Warner Bros. a DC by hledaly jiného režiséra, pak by James Wan na nabídku kývnul, ale měl by jednu podmínku:

"Jako spoustě lidem v minulosti, i mně se líbí představa režie Batmana, ovšem hororové verze Batmana. To by byl můj případný sen... Líbí se mi myšlenka udělat z toho skutečně děsivého Batmana. Mám pocit, že by to bylo opravdu skvělé."

Wan se v poslední době věnuje velkým blockbusterům jako je Aquaman nebo Rychle a zběsile, ale všichni asi víme, že jeho "odrazovým" můstkem byly horory (Insidious, V zajetí démonů) a není tak divu, že by Batmanovi rád vdechl horovější nádech. 

Není to vůbec špatný nápad, Batman je jedním z temnějších hrdinů od DC a trošku mrazivější styl by mu slušel. A pokud by studio Warner Bros. kývlo na přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby), byla by to velká paráda.

Téhle přístupnosti se ještě nedávno filmová studia (minimálně u komiksových projektů) dost bála, ale po úspěchu Logana nebo Deadpoola pomalu mění názor. Ostatně i Warner Bros. chystá komiksové filmy s touhle přístupností (například Birds of Prey), nicméně je otázkou, zda by na to šéfové studia kývli i u Batmana. 

Nejde ale o aktuální otázku, zatím stále platí, že se o režii postará Matt Reeves, takže James Wan o tom může zatím jen snít.

Zdroj: CB

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu