Toff Guys: Drogová krimi díluje kvalitní herecký materiál

Toff Guys: Drogová krimi díluje kvalitní herecký materiál | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Vedle Matthewa McConaugheye se dost možná objeví další tvář ze seriálu Temný případ. K filmu však přibývají i jiné výrazné posily, mrkněte se.

Novou gangsterku Guye Ritchieho, oděnou do oldschoolového britského hávu, jsme vám na našem webu již představovali. V hlavní roli dostane příležitost se zase jednou vyšvihnout Matthew McConaughey a spolu s ním byla coby jeho filmová manželka ohlášena Kate Beckinsale. Výčet nově příchozích tváří začnu právě u ní, jelikož mezičasem stihla projekt opustit. Na její místo byla dosazena Michelle Dockery, herečka známá zejména divákům seriálu Panství Downtown.

Kromě ní se ale rýsuje zvučná dohoda s Collinem Farrellem. Jeho účast prozatím není stoprocentní a herec o ní vyjednává. Jestliže do toho půjde, čeká na něj role trenéra smíšených bojových umění. Navíc, k dnešnímu dni ve výčtu jmen figuruje ještě jedna hvězdná tvář. Tou je Hugh Grant. Mezi drsnými chlapíky kšeftujícími s drogami si střihne jakéhosi žurnalistu, snažícího se vydírat hlavního protagonistu.

 Zdroje: TheHollywoodReporter

Galerie: 4

Toff Guys: Drogová krimi díluje kvalitní herecký materiál | Fandíme filmu Toff Guys: Drogová krimi díluje kvalitní herecký materiál | Fandíme filmu Toff Guys: Drogová krimi díluje kvalitní herecký materiál | Fandíme filmu Toff Guys: Drogová krimi díluje kvalitní herecký materiál | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu