West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát

West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Steven Spielberg si nenechal ujít možnost doplnit obsazení o oscarovou herečku, která zářila ve verzi z roku 1961.

Letos tomu je 57 let od chvíle, kdy Rita Moreno vyhrála Oscara za roli Anity v legendární verzi muzikálu West Side Story. A už brzy se rodačka z Portorika k milované látce opět vrátí, neboť byla oslovena režisérem Stevenem Spielbergem, aby se na připravovaném remaku podílela nejen jako producentka, nýbrž též jako představitelka jedné z vedlejších rolí. Bude tak sekundovat Anselu Elgortovi, který získal roli Tonyho, přičemž Moreno si střihne majitelku obchůdku, v němž člen gangu Žraloků pracuje.

Šestaosmdesátiletá herečka patří mezi pouhých patnáct vyvolených, kteří mohou požívat statusu EGOT. Pouze oni totiž dokázali vyhrát alespoň jednu cenu Emmy, Grammy, Oscara a cenu Tony. Rita ke Spielbergově nabídce ke spolupráci uvedla, že je přirozeně naprosto unešená z možnosti podílet se na znovuoživení látky a ze spolupráce s Tonym Kushnerem, uznávaným scenáristou a dramatikem, držitelem Pulitzerovy ceny. Sám Spielberg pak dodal, že Rita figurovala v jeho plánech od samého začátku. Steven evidentně ví, co dělá, tudíž o kvalitu chystané předělávky se snad bát nemusíme. Produkční práce mají odstartovat v létě 2019.

I dnes populární muzikál West Side Story se odehrává v newyorském části West Side, která je svědkem opakovaných konfliktů dvou konkurenčních pouličních gangů. Tryskáči a Žraloci se bytostně nenávidí a není síly, jež by změnila jejich nepřátelství. Riff přivádí mezi Tryskáče Tonyho, leč ten se na první taneční zábavě bezhlavě zamiluje do Marie, sestry Bernarda, vůdce Žraloků.Ten logicky nepřipouští jinou možnost, než že si Maria najde přítele mezi Portorikánci v gangu Žraloků.

Zdroj: Collider

Galerie: 6

West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát | Fandíme filmu West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát | Fandíme filmu West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát | Fandíme filmu West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát | Fandíme filmu West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát | Fandíme filmu West Side Story: Rita Moreno nebude chybět ani tentokrát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu