Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi

Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Venom překonal celou řadu podstatně slavnějších komiksových bratříčků.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

To byly premiéry. Pojďme na filmy z minulých týdnů. Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny utržila za prodloužený víkend 42,9 milionů dolarů. Za víkend to bylo 29,6 milionů, což je oproti premiérovému víkendu propad o 52%. To je v rámci potterovského světa celkem průměrný sešup, nicméně všechny dosavadní kouzelnické filmy začínaly výrazně výš. Můžeme předpovídat, že se ve Spojených státech nepodaří překonat ani 200 milionů dolarů. Záležet tak bude především na zbytku světa, který rozhodne o tom, jestli bude mít J.K. Rowling nadále stoprocentní volnost, nebo jí studio začne koukat víc pod prsty. V tuhle chvíli jsme celosvětově na slibných 439 milionech.

Grinch za prodloužený víkend utržil 42 milionů, v USA už nastřádal 180 a celosvětově 215. Bohemian Rhapsody přidala dalších parádních 19 milionů. V USA už je na 152 milionech, celosvětově na 472. Pokud budeme porovnávat se Zrodila se hvězda, tak ta je v Americe už na 191 milionech, ale celosvětově má jen 353 milionů. Druhý jmenovaný snímek také drží zajímavý rekord. Jde v rámci amerických pokladen o 8. nejvýdělečnější film mezi snímky, které nikdy nebyly na první příčce žebříčku návštěvnosti.

Z dalších potenciálních oscarovek Vdovy utržily za prodloužený víkend zhruba 10 a půl milionu a celosvětově zatím mají na kontě 38 milionů (42 milionů byl rozpočet). Green Book zvládla za pět dní 7,4 milionu, dohromady už má 7,8 milionu. Boy Erased přinesl 1,5 milionu a celkově má 5,2 milionu. The Front Runner potom 885 tisíc a celkem má milion a 70 tisíc k tomu. Do několika kin byl vyslaný také netflixovský snímek Roma, který podle odhadů na několika plátnech utržil za pět dní zhruba 200 tisíc dolarů.

Na mezinárodních trzích si potom vylepšil skóre Venom. V USA za posledních pět dní utržil asi milion, ale na ostatních trzích už to bylo milionů 21. Snímek tak překročil hranici 800 milionů a usadil se na částce 822 milionů. Venom tak těsně překonal prvního Spider-Mana (821 milionů), Wonder Woman (821 milionů) a je to po Black Pantherovi (1,3 miliardy) druhý nejúspěšnější debut samostatné komiksové postavy.

Příští víkend je největší novinkou horor The Possession of Hannah Grace, takže můžeme očekávat, že nadále budou bodovat především Raubíř Ralf a Creed.

Zdroj: BoxOfficeMojo

« Předchozí kapitola

Venom

16.09.2005 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 8

Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu Box Office: Raubíř Ralf a Creed to natřeli Robinu Hoodovi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu