Fantastická čtyřka: Katastrofální film z roku 1994 je online

Fantastická čtyřka: Katastrofální film z roku 1994 je online | Fandíme filmu
Tohle prostě musíte vidět na vlastní oči. Jinak neuvěříte.

Oblíbená marvelovská komiksová rodina Fantastická čtyřka nemá zrovna štěstí na filmové adaptace. Dočkali jsme se dvou a ani jedna příliš paráda nenadělala. 

Verze z roku 2005 (a její o dva roky mladší pokračování) se alespoň nebrala tak vážně a byla svým způsobem docela zábavná. To se ale nedá prohlásit o filmu z roku 2015, který se snažil tvářit hrozně dramaticky a osudově, ale spousta diváků odcházela z kina zklamaných a to ne málo. 

Je jasné, že Disney (kterému se po dlouhém vyjednávání podařilo zakoupit vlastníka práv na Fantastickou čtyřku společnost FOX) dříve nebo později Fantastickou čtyřku vzkříší a navíc se mluví třeba o sólovce klasického padoucha z komiksů Fantastická čtyřka Doctora Dooma, ale aktuálně je filmová budoucnost téhle značky dost nejistá. 

Ovšem, pokud se vám nechce čekat na to, až se Disney rozhoupe, možná by vás mohl zaujmout film Fantastic Four z roku 1994. 

Že jste o něm nikdy neslyšeli? To není divu, nikdy se nedostal do oficiální distribuce. Projekt vznikl v době, kdy měla společnosti Constantin Films vypršet práva na Fantastickou čtyřku a tak rychle najala režiséra Rogera Cormana, aby natočil film. 

Jenže výsledný produkt byl natolik špatný, že se Marvel nabídl, že zaplatí za to, aby se nikdy nepromítal, aby komiksu nekazil dobré jméno. Teď se ale Fantastic Four objevila na YouTube. Užijte si to. 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu