The Prodigy: Ve strašidelném klukovi dřímá něco temného

The Prodigy: Ve strašidelném klukovi dřímá něco temného | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Seznamte se s novým hororem o démonické posedlosti, koukněte na trailer.

Malý Miles se začne chovat divně. Tak divně, že jeho máma Sarah nabere podezření, že nadvládu nad ním získalo něco zlého a nadpřirozeného. Sarah má strach o svou rodinu, a tak se v sobě musí překonat ochranitelský pud a vypátrat, co způsobuje Milesovu temnou proměnu. Odpovědi hledá v minulosti a bere diváky na divokou jízdu, kde se hranice reality začíná stírat.

Tolik alespoň praví synopse nového hororu The Prodigy, který bude v českých a slovenských kinech uvedený 7. 2. 2019. První teaser trailer zatím nepůsobí nijak zvlášť přesvědčivě. Většinu času zabere seance u terapeuta, a když pomineme závěrečnou lekačku, tak je vlastně jediným strašidelným elementem traileru mladý Jacob Robert Scott, se svýma dvojbarevnýma očima, kterého známe jako Georgieho z loňského To. Jeho maminku si zahrála Taylor Schilling z Orange is the New Black a terapeuta hraje Colm Feore (House of Cards, Borgiové). Film natočil Nicholas McCarthy (Hrůzná minulost, Holidays), scénář napsal Jeff Buhler (Nakažení smrtí, chystaný seriál Nightflyers, na motivy George R.R. Martina).

Galerie: 4

The Prodigy: Ve strašidelném klukovi dřímá něco temného | Fandíme filmu The Prodigy: Ve strašidelném klukovi dřímá něco temného | Fandíme filmu The Prodigy: Ve strašidelném klukovi dřímá něco temného | Fandíme filmu The Prodigy: Ve strašidelném klukovi dřímá něco temného | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu