Box Office: Předvečer svátku Všech svatých

Box Office: Předvečer svátku Všech svatých | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Čtyřicet let jsme čekali na to, až Strodovic rodinka nabije brokovnice a přepíše dějiny slasherů.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Velké tržby si zajistil ve čtyřech kinech režijní debut Jonaha Hilla s názvem Mid90s. Dobře hodnocené drama o dospívání utržilo 250 000 dolarů, což ho posouvá mezi nejúspěšnější limitované starty roku. Melissa McCarthy si konečně odčinila The Happytime Murders s festivalově ceněným Can You Ever Forgive Me? o tom, jak se dají zaplatit dluhy, když začnete padělat vzácné dopisy od známých umělců. Z pěti kin 150 000 dolarů a nějaké ty oscarové naděje.

Díky 19 milionům se muzikálová Zrodila se hvězda přehoupla v globálním měřítku přes 200 milionů. V Americe je film na 126 milionech a jelikož se drží jako Marťan nebo Zmizelá, má i stejnou šanci překonat ve Státech dvoustovku. Venom utržil ve třetím víkendu 18 milionů a je na 171 milionech. Stále pomáhá PG-13 rating, který film odlišuje od konkurence. Další podobný film budou až Fantatiscká zvířata za necelý měsíc. Globálně jsme na 461 milionech.

Husí kůže 2 se ve druhém týdnu podržela solidně s 9,7 miliony. Propad je 38 procent, skoro jako jednička. Film tak utrží i bez Jacka Blacka padesátku z Ameriky a něco podobného bude potřebovat i ze zahraničí. První člověk spadl o 46 procent na 8,5 milionů a po deseti dnech má tak 30 milionů z Ameriky. Není to Most špiónů ani Kapitán Phillips a 60milionové drama s Goslingem tak dá z Ameriky jen padesátku a musí doufat v nějaké oscarové zázraky. Ale Akademie moc neslyší na podprůměrně vydělávající filmy a radši pozve Lady Gaga, aby nalákala na předávání mladší cílovku. Zlý časy v El Royale je přesně ten typ filmu, který bychom rádi vídali častěji. Originální, hvězdné obsazený, eRkový thriller ale spadl ve druhém víkendu o polovinu na 3,3 miliony a má jen 13 milionů z Ameriky. Diváci prostě zůstali doma a koukali na Netflix nebo Hulu.

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Halloween

31.08.2007 | USA
Horor
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Předvečer svátku Všech svatých | Fandíme filmu Box Office: Předvečer svátku Všech svatých | Fandíme filmu Box Office: Předvečer svátku Všech svatých | Fandíme filmu Box Office: Předvečer svátku Všech svatých | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu