Disney by mohl dokončit vstřebání Foxu už 1. ledna

Disney by mohl dokončit vstřebání Foxu už 1. ledna | Fandíme filmu
Jaká je momentální situace rozpracovaných komiksových projektů?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

U Dark Phoenix a New Mutants asi není příliš co řešit – oba filmy jsou natočené, nezní tak příliš pravděpodobně, že by se do kin nakonec nedostaly. I když je pravda, že New Mutants pořád ještě čekají dotáčky. Pak jsou tu ale filmy, které se ještě ani točit nezačaly. Jaký je jejich stav? Samostatný film s Doktorem Doomem se podle producenta Simona Kinberga momentálně píše. Režiséra Noah Hawleyho zaměstnává natáčení jiného filmu, ale stále pracuje na scénáři.

O týmovce X-Force Kinberg říká, že režisér a scenárista Drew Goddard si dá pauzu po dokončení Zlých časů v El Royale, a pak se pustí do práce. Sám Goddard je opatrnější. Vedle něj je zaneprázdněný také představitel Deadpoola Ryan Reynolds (točí 6 Underground s Michaelem Bayem). Teprve až budou všichni mít čas, tak se sejdou a začnou přemýšlet o tom, co chtějí dělat dál. Žádnou další novinku pro nás režisér momentálně nemá.

Kinberg také tvrdí, že Alan Heinberg stále chystá Multiple Mana, kde by si James Franco měl zahrát několik kopií sebe sama. Pokud však Multiple Man či Doom působí skutečně jako vzdušné zámky, tak u Gambita se zdá, jako by jej skutečně producenti chtěli rozjet za každou cenu. V tuhle chvíli je dané datum premiéry a Simon tvrdí, že je obvykle pesimista, ale v tomhle případě se dušuje, že všichni tvrdě pracují na tom, aby byl snímek zrealizovaný. Zároveň připouští, že se projekt během letitých příprav vyvinul. Z předchozí verze projektu si ta nová bere některé elementy, zároveň je však jiná – žánrově i tónem. Gambit stále bude mít prvky heist filmu, protože je ústřední postava zloděj, zároveň by však prim měla hrát love story mezi Remym (Gambit) a Bella Donnou.

Ať už ale producenti říkají cokoliv, stále platí, že se můžeme jen domýšlet, co bude s projekty po New Mutants. Pokusí se je současná garnitura co nejrychleji dostat do výroby, aby už Disney rozjetý vlak nezastavil? Pokusí se producenti Disneyho přesvědčit, aby rozpracovaným projektům dal šanci na dokončení? Budou projekty nemilosrdně škrtnuté a slehne se po nich zem? A nebo je to celé Potěmkinova vesnice postavená pro diváky a tvůrci ve skutečnosti dávno vědí, že žádný z filmů, které se zatím nezačaly točit, se už nikdy realizovat nebudou? To ukáže až čas. Do komentářů schválně dejte vědět, jestli si myslíte, že se Gambita, X-Force, Dooma nebo Multiple Mana dočkáme.

Zdroje: Variety, Deadline, Deadline II,

« Předchozí kapitola

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu