Rambo 5: Natáčení začíná, je tu první fotka hrdiny

Rambo 5: Natáčení začíná, je tu první fotka hrdiny | Fandíme filmu
Carolco/Orion/Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Sylvester Stallone sdílí první fotky ze začátku natáčení nového Ramba.

Natáčení Ramba 5 včera začalo a Sylvester Stallone se podělil o první fotky. Že Rambo svůj nejnovější příběh začne jako zaměstnanec velké farmy jsme věděli, stejně jako to, že snímek inspirovaly westerny. Ale stejně to překvapí, když se John Rambo ukáže v kovbojském. Uvidíme, jestli se padouchům na stopu pustí takhle oblečený, nebo se převlékne.

Stallone vrací v ústřední roli vysloužilého vojáka s PTSD, který se prostě snaží nějak vyjít a bere každou práci, na kterou narazí. Aktuálně vypomáhá na ranči v Arizoně. Ten vede jeho dávná známá Maria, která jej poprosí, aby jí pomohl najít ztracenou vnučku, která zmizela, když si vyjela na mejdan do Mexika. Následuje sestup do horoucích pekel plný násilí. Rambo v Mexiku narazí na gang, který obchoduje s bílým masem. Dá se dohromady s novinářkou, která podobně jako on hledá svoji zmizelou nevlastní sestru. Budou muset napnout všechny své schopnosti, aby dívky zachránili a svrhli krutého kriminálního bosse. Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick, režíruje Adrian Grunberg, s premiérou se počítá na příští rok.

Zdroj: Sylvester Stallone

Galerie: 3

Rambo 5: Natáčení začíná, je tu první fotka hrdiny | Fandíme filmu Rambo 5: Natáčení začíná, je tu první fotka hrdiny | Fandíme filmu Rambo 5: Natáčení začíná, je tu první fotka hrdiny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu