Vox Lux: Přezpívají Sia a Natalie Portman Lady Gaga?

Vox Lux: Přezpívají Sia a Natalie Portman Lady Gaga? | Fandíme filmu
Neon
Násilná událost zrodila hudební hvězdu. Život v rámci reflektorů ale samozřejmě není bez nesnází. Seznamte se, koukněte na první teaser.

Jedním z nejvýraznějších zástupců podzimní oscarové sezony je hudební drama Zrodila se hvězda s Lady Gaga v hlavní roli. Nejde však o jediný hudební snímek, který se před koncem roku chystá do kin.

Vox Lux pojednává o životě popové zpěvačky, od začátku její kariéry, až po současnost. Sestry Celeste a Eleanor přežijí násilnou tragédii. Se svým zážitkem se vypořádají prostřednictvím písně, což odstartuje jejich kariéru, když si jich všimne manažer a udělá z nich hvězdy. Celeste je tváří na pódiu, Eleanor kreativní hybnou silou. Film se odehrává v několik časových obdobích a ukazuje, jakým způsobem oběma ženám zasáhly do života hudební kariéra, bohatství a sláva. Skandály se množí a blíží se další násilný čin.

Dospělou Celeste ztvárnila Natalie Portman, která na zveřejněné oficiální fotce dává vzpomenout na Černou labuť. Manažera hraje Jude Law, mladou Celeste Raffey Cassidy, která zároveň ztvárnila dceru dospělé Celeste. Stacy Martin ztvárnila Eleanor, Willem Dafoe se zhostil úlohy vypravěče. Podle vlastního scénáře film natočil Brady Corbet, který má za sebou scénář pro Simona Killera nebo režii snímku Mládí vůdce. Nové písně pro film složila Sia.

Film byl uvedený na několika festivalech, odkud si odnesl pozitivní ohlasy. Převažují názory, že snímek není dokonalý, ale dokáže zanechat silný dojem. Krom atmosféry jsou vypichovaný především nekompromisní pohled na úskalí slávy a herecký výkon Natalie Portman.

A USA má snímek ohlášenou premiéru na prosinec, aby se Portman mohla poprat o Oscara, lokální premiéra zatím ohlášena nebyla. Přikládáme první teaser:

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu