Paranoia: Pohoří skvěle obsazený thriller na slabém režisérovi?

Paranoia: Pohoří skvěle obsazený thriller na slabém režisérovi? | Fandíme filmu
Paranoia slibuje mnohé, i varuje předem. Máme se těšit?

Thriller Paranoia vypadá poměrně slibně. Odehrává se v prostředí korporátní špionáže, kde se ambiciózní hrdina Adam snaží v telekomunikační společnosti vyšplhat k úspěchu. Bohužel udělá osudovou chybu a šéf ho začne vydírat. Pokud nechce přijít o všechno, musí nastoupit jako špion do konkurenční firmy. Adam z ničeho nic zažívá život v luxusu plný drahých aut, exkluzivních klubů a krásných žen. Netuší, že je pouhou loutkou v rozsáhlé machinaci a co nevidět ho čeká ledové probuzení, protože jeho šéf se na cestě k miliardám nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou.

Hlavní roli Adama ztvární Liam Hemsworth (Hunger Games, Expendables 2), jeho šéfa Nicholase Wyatta Gary Oldman (The Dark Knight Rises, Jeden musí z kola ven), ředitele konkurenční firmy, a Wyattova mentora, Harrison Ford (Enderova hra, Indiana Jones). Ve vedlejších rolích se objeví Josh Holloway (Lost, Mission Impossible 4), jako agent FBI, jenž případ vyšetřuje, Amber Heard (Machete Kills, Rumový deník), jako Adamova milenka, přes kterou se hrdina dostane konkurenční firmě na kobylku, Lucas Till (X-Men: První třída), jako Adamův přítel, a Rychard Dreyfuss v blíže nespecifikované roli.

Bohužel zajímavou zápletku a skvělé obsazení padly do rukou Roberta Luketice, rutinéra, jehož nejlepším výkonem byl nejspíš průměrný hazardní thriller Oko bere. Jinak má na kontě takové škváry jako Vrahouny nebo Příšernou tchyni. Doufejme, že si tentokrát vybere lepší chvilku. Na scénáři se postupně podíleli Barry Levy (Úhel pohledu) a Jason Dean Hall (Samec), kteří vycházeli z knižní předlohy Josepha Findera. Snímek se bude za 40 milionů dolarů natáčet v New Yorku a Bombaji, premiéra je naplánována na 27. září 2013.)

Zdroje: Collider, Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu