Box Office: Modlitby byly vyslyšeny

Box Office: Modlitby byly vyslyšeny | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vraždící jeptišky a démoni překonali Vetřelce, Resident Evil a Terminátory.

Hlavní novinkou víkendu je horor Sestra, který rozšiřuje sérii V zajetí démonů a nemá asi smysl tajit, že ji čerstvě posílá mezi nejúspěšnější hororové značky historie. Film totiž odstartoval s 53,5 miliony v Americe, 77,5 miliony v zahraničí a s celkovými 131 premiérovými miliony posílá celou eRkovou sérii k 1,3 miliardě. To je čtvrtá příčka za Matrixy (1,6 miliardy), dvěma Deadpooly (1,5 miliardy) a Pařbami (1,4 miliardy). Film odstartoval výrazně lépe než předchozí díly V zajetí démonů, má sice výrazně horší recenze, ale diváci dostali co chtěli, takže nějaká hodnocení recenzentů jsou jim asi ukradená. Pro Warnery jde o čtvrtý víkend v řadě, kdy mají jedničku a dvojku v kasovním žebříčku, což se nestalo nějakých 25 let.

Další novinkou je thriller Peppermint, ve kterém Jennifer Garner mstí smrt svého manžela a dcery. Podobně jako u Atomic Blonde z toho nový John Wick nebude, stejně tak se nezrodil "ženský Liam Neeson". Start 13 milionů naznačuje, že se zaplatí náklady studia STX ve výši 25 milionů, ale jinak to žádný zázrak není. Ledaže by se zbláznili všichni v zahraničí. 

Mission: Impossible - Fallout jinak konečně zdolala 700 milionů globálně (přesně je to 726 milionů) a stala se Cruisovým nejúspěšnějším filmem. Jenom z Ameriky má film 212 milionů a jenom z Číny 138 milionů. Šíleně bohatí Asiati mají ve čtvrtém týdnu 14 milionů a 136 mega z Ameriky. Film pomalu začíná i v zahraničí, takže má globálně už nějakých 165 milionů. V Americe desátý nejúspěšnější film léta, to docela jde. Meg má v pátém víkendu 6 milionů a celkově 131 milionů. Tím pádem je jedenáctý nejúspěšnější film léta ve Státech. Globálně jsme ale jinde než Asiati, tam je číslo 492 milionů.

Searching s Johnem Cho vyrazilo do 2000 kin a zvolnilo si tak pád oproti minulému víkendu jenom o 25 %. To dělá 4,5 milionů a 14 mega po 17 dnech nasazení. Se zahraničními tržbami jsme na 32 milionech. Operation Finale je po 12 dnech na 14 milionech, zatímco BlacKkKlansman má už 65 milionů globálně. Oscary očividně netřeba. 

Zdroj: Forbes

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

Box Office: Modlitby byly vyslyšeny | Fandíme filmu Box Office: Modlitby byly vyslyšeny | Fandíme filmu Box Office: Modlitby byly vyslyšeny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu