Představujeme: Universita pro příšerky

Představujeme: Universita pro příšerky | Fandíme filmu
Na srpen Pixar chystá Rebelku, ale už teď se můžeme těšit na jejich příští projekt - na pokračování Příšerek s.r.o..

Pokračování Přišerek s.r.o. je tu. A rozhodně se nemusíte bát, že by šlo jen o zbytečné natahování a omílání toho samého z jedničky. Další díl této pixarovky nesoucí název Monsters University nás zavede do dob před tím, než se hlavní dva představitelé Mike a Sulley vůbec poznali.

Předběžná synopse je prostá. Film by nám měl ukázat, jak se z vrchního komedianta Mikea Wazowskiho a mistra ve strašení Jamese P. Sullivana stal nerozlučný pár. Vrátíme se v čase, a to do dob školních. Konkrétně na Univerzitu Strachu, kde se Mike a Sulley potkali.Teasery  nám vyzrazují, že se nerozlučnou dvojkou nestali okamžitě. Na to, jak se dali dohromady si ale budeme bohužel muset necelý rok počkat - datum premiéry je stanoveno na 21. června 2013.

Disney také potvrdil, že film bude dělaný ve 3D (a upřímně třeba takové, Vzhůru do oblak ve 3D bylo fantastické, takže se snad máme na co těšit). Jako režisér byl vybrán autor krátkého filmu ze světa Aut, Dan Scanlon, a produkovat bude Kori Rae, který produkoval Úžasnňáky, či Vzhůru do Oblak. A aby toho nebylo málo, ústřední duo dabérů Billy Crystal a John Goodman potvrdili svou účast na pokračování. Spolu s nimi se můžeme těšit i na Steva Buscemiho jako Randalla Boggse, či na Kena Jeonga, Kelsey Grammer, Roba Rigglea, Seana Hayese a JB Smoove.

Upoutávky prequelu nepůsobí vůbec špatně. Na první pohled nás čeká universitní pařba plnou vtipu. Zatím však ukázky zůstávají poměrně obecné a tak si budeme muset na další seznámení s filmem ještě počkat. Dodáváme, že čtyři teasery se liší vždy pouze v jedné jediné větě.

 

Universita pro příšerky: 4 Teasery

 

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest