Bond 25: Hrozí odložení filmu, máme režisérské kandidáty

Bond 25: Hrozí odložení filmu, máme režisérské kandidáty | Fandíme filmu
Proč Danny Boyle odešel? A koho chtěl obsadit jako záporáka?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Následovala velká zpráva magazínu Variety, podle kterého producenti a Daniel Craig nebyli spokojení se sénářem Johna Hodge a následně ukončili spolupráci s Boylem. Údajně začali hledat nového scenáristu, popřípadě scenáristu a režiséra v jedné osobě. Produkce údajně nechce najít pouze nějakého nájemního řemeslníka, ale režiséra s vlastní vizí. To by mohlo znamenat, že produkce nevyužije ani Hodgeův scénář, ani starší scénář Purvise a Wadea.

Natáčení mělo začít 8. prosince v ateliérech Pinewood, ale pokud se skutečně bude psát nový scénář, tak tohle datum nejspíš není dosažitelné. Bondovky mají komplexní akční scény, pro které je třeba začít stavět kulisy dlouho před začátkem vlastního natáčení, popřípadě je třeba zamluvit dlouho dopředu nejrůznější mezinárodní lokace. Pokud by se měla stihnout chystaná premiéra v listopadu 2019, musí se začít točit nejpozději v lednu. Bond 25 by tak mohl být prvním prvním dílem série za dlouhá desetiletí, který nebude uvedený na podzim. Premiéra by se totiž mohla posunout na léto 2020. Nebo by se snímek mohl odložit ještě výrazněji a přijít až na podzim 2020.

Varity dále připomíná, že o Dannyho Boylea stál sám Daniel Craig, kterému se líbila spolupráce při přípravě bondovského spotu pro olympijské hry. Když projevil zájem, byla kvůli němu produkce ochotná počkat na to, až dokončí svůj předchozí snímek a dovolila mu přizvat vlastního scenáristu. Dosavadní režisérští kandidáti (David Mackenzie, Denis Villeneuve a Yann Demange) byli rázem ze hry. Variety nevylučuje, že by se v aktuální situaci mohl kormidla chopit právě jeden z původních kandidátů, ale ne všichni z pánů mají volno. Villeneuve chystá Dunu, Mackenzie seriálu Gemstone. Variety také ještě jednou zmiňuje Christophera McQuarrieho. Ať už je situace jakkoliv nejistá, tak by v tuhle chvíli mělo platit, že pozice Daniela Craiga je neotřesitelná.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu