Hobbs and Shaw: Statham slibuje drsnější film s méně pitomými vtipy

Hobbs and Shaw: Statham slibuje drsnější film s méně pitomými vtipy | Fandíme filmu
Universal Pictures
Návrat další známé tváře z hlavní série potvrzen.

Jason Statham propaguje žraločí snímek The Meg, ale řeč přišla také na očekávanou akci Hobbs and Shaw, spin-off Rychle a zběsile. Statham potvrdil, že se bude točit převážně v Londýně, ale štáb se podívá také na Hawai (dost možná za Hobbsovou rodinou). Dále Statham uvedl, že oproti posledním dílům hlavní série má být film realističtější a temnější. Sice jde o příběh s postavami z Rychle a zběsilé série, ale režisér David Leitch se snaží vnést do natáčení kus sebe, vlastní styl a tón. Máme očekávat, že snímek bude drsný a tvrdý.

Humor ve filmu v žádném případě chybět nebude. Když v posledním snímku Jasonovi Helen Mirren nafackovala, tak to prostě funguje. Zároveň by ale humor filmu neměl být tak pitomý, jak tomu momentálně je u hlavní série. Bude to zábava, nebude chybět akce, ale nebude chybět ani dramatická stránka věci a scény, které se pokusí mít nějaký hlubší význam – třeba ty, které ukážou Hobbsův vztah s jeho dcerou a matkou. U Shawa se naopak dozvíme víc o vztahu k jeho matce (vypadá to, že se Helen Mirren vrátí) a jeho sestře. Tuhle roli štáb nabídl Vanesse Kirby, ale ta nedávno prozradila, že vyjednávání o smlouvě pořád ještě není u konce.

Krom toho, že se Leitch zajímá o postavy, je pro něj samozřejmě jako pro bývalého kaskadéra důležitá také akce. Staham si pochvaluje, Leitch přesně ví, co každý pád obnáší, a že je na každou akční scénu dokonale připravený. Má ji dopředu připravenou z tělocvičny, kde společně s kaskadéry v teplácích vymyslí, jak má choreografie nejlépe navazovat a jak ji nejlépe zabrat kamerou, takže se pak přímo na scéně neztrácí čas a nemůže se mu stát, že se nějaká akční scéna nestihla, protože nebyla dostatečně naplánovaná.

Natáčení filmu má začít koncem léta.

Zdroje: Collider I, II

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu