Avengers 3: Film měl začít úplně jinak a další odhalení tvůrců

Avengers 3: Film měl začít úplně jinak a další odhalení tvůrců | Fandíme filmu
Bratři Russoovi prozradili, která postava měla mít daleko méně prostoru, proč se objevil záporák z předchozího filmu nebo co to Thanos viděl v závěru snímku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Proč Gamora s Thanosem potkají Red Skulla? Tvůrci potřebovali, aby na planetě Vormir někdo vysvětlil, jak lze získat Kámen duše. Red Skull byl podle Russoů nejlogičtější volbou, protože je to podle nich první postava ve světě Marvelu, která prokázala zájem o Kameny nekonečna. Navíc v Captainu America: Prvním Avengerovi nebyla ukázána Red Skullova smrt, pouze byl přenesený kamsi do kosmu.

Proč se Thanos do sbírání Kamenů nekonečna pustil až teď? Podle Russoů do té doby nevěděl, kde se nachází Kámen duše. Bez něj jsou mu ostatní Kameny k ničemu. Teprve když Thanos narazil na Nebulu, tak se od ní dozvěděl, že Gamora ví, kde najít Kámen duše, a proto se rozhodl, že začne sbírat i ostatní Kameny. Vysvětlení Russoů popravdě dává jistý smysl jen tehdy, pokud nebudeme brát v potaz předchozí filmy. V těch Marvel vykresloval poněkud jiný obrázek: Thanos vysílal svoje emisary napříč vesmírem už delší dobu a teprve tehdy, když postupně selhali, tak se rozhodl, že Kameny posbírá „sám“. A ruku na srdce. Nebylo by hledání Kamene duše s ostatními Kameny snazší?

Jak dlouho trvají události Infinity War? Pevně dané to nikdy nebylo, ale Russoovi to odhadují na zhruba dva dny.

Když se točila bitva o Wakandu, Black Panther pořád ještě nebyl dokončený. Režiséři se tedy ptali samotných herců, jaký bojový pokřik by Wakanďané v bitvě měli mít. Wakanda Forever se v Black Pantherovi chytlo, a tak měli tvůrci Infinity War štěstí, že pokřik zazněl i tady. Stejně tak ještě vůbec nebylo jasné, jak nakonec bude Black Panther populární a tak někteří lidé v Marvelu byli zpočátku trochu nervózní z toho, že je tam zasazená závěrečná bitva. Nakonec vše klaplo.

Práce na scénáři filmu začala už v lednu 2016, ještě před tím, než byl dokončený scénář Thora: Ragnarok. Proto tvůrci dlouho nevěděli, jak Infinity War vlastně začne. Bylo několik různých variant a definitivní se ustálila teprve v době, kdy bylo jasné, jak skončí Thor: Ragnarok.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

21.02.2006 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Animovaný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu