Call of the Wild: Podívá se Harrison Ford do promrzlé Kanady?

Call of the Wild: Podívá se Harrison Ford do promrzlé Kanady? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Další Indiana Jones se zatím nekoná, tudíž se musí Ford poohlédnout po něčem jiném.

Harrisona Forda vábí nehostinné Yukonské teritorium na severozápadě Kanady. Chystá se totiž filmová adaptace veleúspěšného románu Call of the Wild (Volání divočiny) Jacka Londona z roku 1903. Děj se odehrává na konci devatenáctého století během zlaté horečky na Yukonu, přičemž v centru dění je domestikovaný pes jménem Buck, který se shodou okolností dostane ze slunného jihu do nehostinných severních končin. Ford by se měl ujmout klíčové role prospektora Johna Thorntona, který se nakonec o týraného pejska postará a naváže s ním pevné přátelství. Klíčovým motivem je Buckova postupná proměna a znovuobjevování vlastní přirozenosti a zvířecí nespoutanosti. Režírovat by měl Chris Sanders (The Croods) dle scénáře Michaela Greena, přičemž studio 20th Century Fox chce do projektu narvat poměrně dosti peněz, neboť se hovoří o vysokorozpočtové produkci. Ta by měla začít již letos v září. Ford se tak připojí k hvězdám jako Clark Gabel nebo Charleton Heston, které tutéž postavu v minulosti též ztvárnily.

Mezitím by měl Jonathan Kasdan doladit scénář k pátemu Indiana Jonesovi, aby se mohlo konečně začít točit a snímek mohl dorazit v roce 2021 do kin.

Galerie: 4

Call of the Wild: Podívá se Harrison Ford do promrzlé Kanady? | Fandíme filmu Call of the Wild: Podívá se Harrison Ford do promrzlé Kanady? | Fandíme filmu Call of the Wild: Podívá se Harrison Ford do promrzlé Kanady? | Fandíme filmu Call of the Wild: Podívá se Harrison Ford do promrzlé Kanady? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu