Box Office: Mrakodrap Transylvánie

Box Office: Mrakodrap Transylvánie | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Příšery si dovolenou užívají, zato Dwayne Johnson k závratným výšinám tedy nešplhá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jurský svět: Zánik říše má čerstvých 15 milionů a 363 mega z Ameriky po čtyřech týdnech promítání. V Japonsku se teď odstartovalo s 12,6 miliony, což je dvojnásobek jedničky. Globálně jsme na 1,134 miliardě. První očista má ve druhém víkendu 9 milionů a v rámci série jede naprostý standard. Po dvanácti dnech jsme na 50 milionech a 73 mega globálně při 13milionovém rozpočtu. Ruce si mohou podat s hororem Děsivé dědictví, které má 72 milionů celosvětově při rozpočtu 10 mega. 

Ant-Man a Wasp se tak trochu zřítili ve druhém víkendu o 62% na 29 milionů. Je to téměř na chlup stejná situace jako u Spider-Mana: Homecoming, který se hned ve třetím víkendu ale dal dohromady a nakonec to dotáhl na 334 mega. Ant-Man a Wasp pořád bojují s dětskou cílovkou, kterou úspěšně přebírá konkurence, přesto je film alespoň na 133 milionech a přinejmenším 190 mega dá, čímž bude o deset milionů výš než jednička. Konkurence ale rozhodně nepoleví, Warneři brzy vyšlou Teen Titans a Disney Kryštůfka Robina.

Film ve skutečnosti potřebuje víc než 206 mega Thora 2, aby nebyl nejhorším MCU sequelem. Stát se jím ale klidně může, protože je to pro Marvel pořád nejlevnější superhrdina. Zámořská čísla jsou docela silná, tam jsme zatím na 150 milionech, globálně tedy na nějakých 284 milionech. Polovina trhů včetně Číny ještě na debut čeká, takže Ant-Man a Wasp mají pořád kde brát. Uvidíme tedy, nakolik v ohrožení je trojka. Divákům prý úplně nesedí temnější titulková sekvence na konci filmu. Co myslíte vy?

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

13.07.2018 | USA
Komedie, Animovaný
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Mrakodrap Transylvánie | Fandíme filmu Box Office: Mrakodrap Transylvánie | Fandíme filmu Box Office: Mrakodrap Transylvánie | Fandíme filmu Box Office: Mrakodrap Transylvánie | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu