Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let

Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Captain Marvel bude první film studia, ve kterém bude hned několik postav po celou dobu trvání snímku digitálně omlazeno.

Captain Marvel má dotočeno. Po 75 dnech to štáb v pátek 6. července definitivně zabalil. Nebo jinak: Určitě ještě přijdou na řadu nějaké dotáčky, se kterými počítá každý Marvel film, ale hlavní porce natáčení je hotová. Na Instagramu to potvrdila Brie Larson a jeden ze spolurežisérů, Ryan Fleck. V galerii najdete i několik dalších instagramových fotek ze zákulisí filmu, přičemž nejvíc pozornosti budí ty od Samuela L. Jacksona. Na jedné fotce má na sobě tričko vyrobené pro štáb, na kterém má Captain Marvel svoji klasickou helmu. Můžeme tak spekulovat o tom, zda ji bude nosit i ve filmu. Na druhé Samově fotce je vyobrazený Carolin kocour Chewie. Možná se objeví jen jako obyčejná kočka a pomrknutí na čtenáře komiksů. Pokud by však kocour věrně vycházel z komiksů, pak by se jednalo o mimozemšťana z rasy známé jako Flerken, který se umí teleportovat a vystřelovat z otevřené tlamy monstrózní chapadla.

Na závěr ještě jedna zajímavost od Kevina Feigeho, šéfa Marvelu. Ten se rozpovídal o tom, že dosud Marvel měl v několika svých filmech flashbacky, ve kterých digitálně omladil herce, jako jsou Michael Douglas, Robert Downey Jr., Kurt Russell nebo Michelle Pfeiffer. Vždy se jednalo o krátké, izolované scény. Captain Marvel bude první film, ve kterém bude hned několik herců digitálně omlazených po celou délku filmu. Konkrétně to budou Samuel L. Jackson jako Nick Fury a Clark Gregg jako agent Coulson. Oba dva pánové budou po celou dobu, kterou stráví na plátně, o 25 let mladší. Jsem opět o krok blíž k době, kdy živí herci vůbec nebudou potřeba?

Příběh pojednává o tom, jak se z Carol Danvers stala jedna nejmocnějších hrdinek ve vesmíru, když se Země ocitla uprostřed galaktické války mezi dvěma mimozemskými národy. Děj je zasazený do 90. let minulého století, období, které jsme dosud v Marvel Cinematic Universe pořádně nezažili.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Algenis Perez Soto, Rune Temto, McKenna Grace a Lashana Lynch. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Brie Larson, Ryan Fleck, Slashfilm, Samuel L. Jackson,

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu Captain Marvel: Je dotočeno, Fury bude mladší o 25 let | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu