Shazam!: První fotka hrdiny v kostýmu

Shazam!: První fotka hrdiny v kostýmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A bude mít ve filmu cameo Batman?

Shazam! se začal natáčet, a protože se natáčelo na veřejnosti, máme díky internetu první fotku superhrdiny Shazama! v kostýmu. Představitel hlavní role Zachary Levi na sociálních sítích sdílel nejprve fotku z maskérny, kde je vidět, jak bude vypadat Shazamova tvář. Pak sdílel fotku plastikového Batmana a napsal, že bude mít ve filmu cameo. Z toho mohly vzniknout divoké spekulace, ale situace se rychle vyjasnila, když se ukázalo, že se jedna ze scén filmu bude odehrávat v obchodním domě na Vánoce – hraček tedy bude všude plno. A právě z obchodního domu pochází také první fotka z natáčení, na které si můžete prohlédnout Shazama! v kostýmu. Jak sami můžete vidět, jedná se o kostým skutečně tradiční, nebyl nijak aktualizovaný nebo modernizovaný. Působí tak docela retro, ale to by mohlo zapadat do humorné atmosféry filmu, jakou nám tvůrci slibují. Na fotce je vidět také Mark Strong, který hraje záporáka doktora Sivanu.

 Každý z nás má v sobě superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zakřičet jedno slovo - SHAZAM - aby se ze čtrnáctiletého kluka stal dospělý superhrdina Shazam (Zachary Levi). V srdci stále dítětem dělá Shazam přesně to, co by dělal každý puberťák se superschopnostmi - užívá si je a baví se s nimi! Umí létat? Má rentgenový zrak? Dokáže střílet z rukou blesky? Může uniknout testu z občanské výchovy? Shazam zkouší limity svých schopností s radostnou nedbalostí dítěte. Své schopnosti však bude muset rychle ovládnout, aby byl schopný čelit silám zla ovládaným Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Zdroje: Reddit, DC Universe

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Shazam!: První fotka hrdiny v kostýmu | Fandíme filmu Shazam!: První fotka hrdiny v kostýmu | Fandíme filmu Shazam!: První fotka hrdiny v kostýmu | Fandíme filmu Shazam!: První fotka hrdiny v kostýmu | Fandíme filmu Shazam!: První fotka hrdiny v kostýmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu