Silver & Black: Dámskou komiksovku přepsaly další scenáristky

Silver & Black: Dámskou komiksovku přepsaly další scenáristky | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Dvě zkušené autorky žánrových filmů se pustily do úprav chystané komiksovky ze světa Spider-Mana.

Silver & Black, dámská komiksová týmovka, ve které spojí síly Silver Sable a Black Cat, si prošla už slušnou řádkou scenáristických výměn. Projekt prapůvodně psali Christopher Yost (Thor: Ragnarok) a Lisa Joy (Westworld). Následně po nich scénář upravovala k obrazu svému režisérka Gina Prince-Bythewood. Teď se dozvídáme o dalších talentech, které se zapojily do díla. Konkrétně se klávesnice chopily Lindsey Beer a Geneva Robertson-Dworet. Beer napsala chystanou postapokalyptickou akci Chaos Walking a byla součástí scenáristických týmů, které připravovaly budoucnost Transformers, Godzilly a King Konga nebo Star Treku Quentina Tarantina. Robertson-Dworet napsala nového Tomb Raidera a podílela se také na chystané Captain Marvel. Následně po obou dámách štafetu ještě jednou převezme režisérka Prince Bythewood.

Silver Sable je v komiksech nájemná zabijačka bez nadpřirozených schopností, která ovládá zbraně i bojová umění. V komiksech začínala jako lovkyně válečných zločinců. Figurovala jako kladná i záporná postava. Black Cat je jakousi marvelovskou alternativu Catwoman. Občanským jménem se jmenuje Felicia Hardy, je polepšenou lupičkou, která po seznámení se Spider-Manem začne bojovat se zločinem. Kromě toho, že ovládá bojová umění a pomáhá si různými doplňky, jako jsou vystřelovací hák či zatažitelné drápy, má v některých případech také nadlidské síly. Její obzvláště výraznou zbraní je její hluboký výstřih, kterým odvádí pozornost svých mužských oponentů. Snímek je součastí světa "spidermanovských filmů bez Spider-Mana", které chystá studio Sony. Datum premiéry je stanovené na 8.2. 2019, režíruje Gina Prince-Bythewood.

Zdroj: THR

Galerie: 2

Silver & Black: Dámskou komiksovku přepsaly další scenáristky | Fandíme filmu Silver & Black: Dámskou komiksovku přepsaly další scenáristky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu