Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea

Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Deadpool si opět perfektně hraje s pravidly marketingu i s prolamováním čtvrté zdi a přináší trailer, jaký tu dlouho nebyl.

Marketingový tým Deadpoola 2 opět zabodoval. Během Super Bowlu se žoldák s proříznutou pusou nemačkal s davem a neutrácel horentní sumy za krátký televizní spot. Vystačil si s live-tweetováním zápasu. Druhý den otevřel virální stránku a podělil se o plakát. A do třetice všeho dobrého vyvrcholilo čekání zveřejněním zbrusu nového traileru.

Ten se soustředí na novou postavu – na Cablea, kyborga z budoucnosti, kterého ztvárnil Josh Brolin. Jedná se o nekompromisního drsňáka, kterého s Deadpoolem (Ryan Reynolds) spojuje velká fyzická bolest, kterou si prošel při proměně vlastního těla. Úvod traileru se nese v hodně pochmurném duchu, ale celé to parádně rozčísne Deadpool, když využije nedodělaný trik, promluví k divákům a vysměje se Justice League. Je to nečekané, vtipné, aktuální a chytře to využívá současné dění. Jen tak dál!

Následuje zábavná vsuvka s figurkami, a pak už finále, ve kterém se v rychlém sledu střídají jednotlivé další záběry. O organizaci DMC nevíme mnoho, ale jedná se o oficiální bezpečnostní složku financovanou Spojenými státy, která má vyčleněnou divizi na záležitosti spojené s mutanty (viz galerie). V záběru s Domino (Zazie Beetz) je vidět plakát „Purity, Humanity, Infinity“, který zdánlivě odkazuje k očištění lidské rasy. Mutanti tedy zřejmě v tomhle filmu nebudou mít na růžích ustláno.

Wadea Wilsona můžeme vidět v jeho kuchařském zaměstnání, které mezi dvěma filmy vykonával, ale okolnosti jej samozřejmě vrátí zpátky pod masku. Vidíme jej v doprovodu celého týmu, když hodlá seskočit z letícího letadla. Obrněný konvoj a žluté mundúry naznačují, že jsou mutanti vězněni. V upoutávce se mihne Vanessa (Morena Baccarin), o které se ve spojitosti s filmem zatím skoro nemluvilo. Film na první pohled působí mnohem dražším dojmem, i když se tvůrci dušovali, že chtějí zachovat nízkoropočtový charakter (ale to je třeba jen pocit) a Julian Dennison je pořád stejně neodolatelný jako v Honu na pačlověky. Uvidíme, jestli název traileru „Seznamte se s Cablem“ znamená, že za pár dní můžeme podobné upoutávky čekat také pro další nové postavy.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české premiéry je stanoveno na 28.6. 2018, datum slovenské na 31.5. 2018.

Zdroje: Animal Desatado

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu Deadpool 2: Nový trailer se soustředí na kyborga Cablea | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest