S.T.A.G.S.: Mix Hunger Games a Hostelu míří na plátna

S.T.A.G.S.: Mix Hunger Games a Hostelu míří na plátna | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Občas se z výletu do internátní školy vyklube kouzelnický výcvik, jindy se z vás pro změnu stane kořist znuděných spolužáků.

Studio Fox chystá adaptaci čerstvě vydaného románu S.T.A.G.S. od M.A. Bennetta. Děj je zasazený do prostředí exkluzivní internátní školy. Hrdinka Greer je od začátku zesměšňována „Středověkými“ (Medievals), skupinkou obzvlášť povýšených studentů z bohatých rodin. Když ji a devět dalších studentů pozvou Středověcí z ničeho nic na víkendový výlet, je nadšená. Pozvánka slibuje „lov, střelbu a rybaření“. Ve víkendovém sídle desítka pozvaných zjišťuje, že široko daleko není žádný dospělý, a že oni sami jsou kořistí, kterou Středověcí přijeli lovit.

Svým konceptem S.T.A.G.S. připomínají částečně Hunger Games nebo Battle Royale (boj teenagerů o přežití), ale také třeba Hostel, kde byl klíčový element zhýralých boháčů, kteří se baví tím, že z plezíru vraždí své nevinné oběti.

Scénář filmu píše Peter Craig, který je zodpovědný za poslední dva díly série Hunger Games, za Affleckovo Město nebo za Blood Fathera s Melem Gibsonem. Aktuálně do amerických kin dorazilo jeho 12 Strong a do budoucna se bude realizovat také jeho Top Gun: Maverick a snad také Bad Boys for Life.

Titulní obrázek je z Battle Royale, ze kterého je také následující video:

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

S.T.A.G.S.: Mix Hunger Games a Hostelu míří na plátna | Fandíme filmu S.T.A.G.S.: Mix Hunger Games a Hostelu míří na plátna | Fandíme filmu S.T.A.G.S.: Mix Hunger Games a Hostelu míří na plátna | Fandíme filmu S.T.A.G.S.: Mix Hunger Games a Hostelu míří na plátna | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu