Detective Pikachu: S Pokémonem chce do party další hvězda

Detective Pikachu: S Pokémonem chce do party další hvězda | Fandíme filmu
Po boku žlutého Pokémona uvidíme také Davyho Jonese.

Ač mohl Detective Pikachu ze začátku působit jako trochu komický nápad, poslední castingové zprávy vyvolávají dojem výrazně serióznější. Kromě toho, že hlavní roli žlutého pokémona Pikachu namluví Ryan Reynolds, byla nedávno oznámena účast Kena Watanabeho. Nyní dostáváme dvě další jména, která ve filmu uvidíme, a minimálně jedno z nich určitě stojí za pozornost.

K obsazení filmu se přidal Bill Nighy, kterého můžete znát např. z Pirátů z Karibiku či Lásky nebeské. Tím druhým jménem je méně známý Chris Geere, kterého můžete znát ze seriálu You’re the worst (v češtině Nejsem do tebe blázen). Zatím však není jasné, jaké postavy si herci zahrají. 

Scénář napsali Alex Hirsch a Nicole Perlman, režírovat bude Rob Letterman. Film má být inspirovaný hrou Great Detective Pikachu. Točit se má v Londýně od ledna 2018 a zřejmě by se mělo jednat o hraný film s animovaným Pikachu. Justice Smith hraje postavu, které unesou otce a spojí sílí s Pikachu, aby tatínka vypátrali. Kathryn Newton má hrát zvědavou novinářku, která v pátrání pomůže. Ken Watanabe byl obsazený jako lidský detektiv. Do dalších rolí byli doposud obsazeni Bill Nighy a Chris Geere. Datum premiéry je stanovené na 10. 5. 2019.

Zdroj: GameFragger

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu