Top Gun: Maverick se nebude spoléhat na nostalgii

Top Gun: Maverick se nebude spoléhat na nostalgii | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Jak to nakonec bude se zapojením dronů? Objeví se na scéně syn zemřelé postavy? A do koho se Maverick zamiluje tentokrát?

Only the Brave se do českých ani slovenských kin nepodívalo, což je celkem škoda, protože se film podle skutečné události, kde se hasiči snaží uhasit jeden z nejnebezpečnějších požárů v amerických dějinách, prý docela povedl. Za dramatem stojí Joseph Kosinski, jenž se pomalu začne připravovat na akci. Top Gun: Maverick nebude kopie originálu, ale pokračování příběhu a jeho postav. Nostalgie je podle režiséra zrádná věc. Může být použita jako koření, ale neměla by to být berlička, o kterou se film opírá celou svou vahou. Stejně jako u Only the Brave se i zde pokusí režisér co nejvíce vyhnout počítačovým trikům.

Drony ve snímku nesehrají žádnou hlavní roli. Kosinski to odůvodnil tak, že by nikdy nechtěl vidět film o bezpilotních letounech. Pro něj nebyl Top Gun o stíhačkách, ale o jejich pilotech. V pokračování pravděpodobně potkáme dospělého syna operátora Goose, který zahynul v prvním filmu při jednom cvičném letu. S Maverickem se dostali se svou F-14 do ploché vývrtky, kterou si můžete připomenout níže. V příběhu mezi Maverickem a ním bychom neměli čekat vztah „učitel a žák“ ani „otec a syn“, ale nepřátelství z Wrigleyho strany, který je pevně přesvědčený, že za smrt jeho otce může Maverick. Charlie v podání Kelly McGillis ve dvojce neuvidíme, proto se novým zájmem Maverickovy lásky má stát Penny Benjamin, jež strávila celý život mezi piloty.

Zdroj: Cinemablend 1 a 2

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu