Avengers: Age of Ultron: Marvel kvůli spoilerům změnil závěr

Avengers: Age of Ultron: Marvel kvůli spoilerům změnil závěr | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Uniklé informace donutily studio změnit druhé Avengers.

Ještě před premiérou Avengers: Age of Ultron se na internetu objevila informace, že v závěru filmu odletí Hulk do vesmíru a povede to k příběhu Planet Hulk. V té době ještě nebylo veřejně známo, že Marvel nemůže Hulka použít v samostatném filmu a teprve později neoficiální zdroje upřesnily, že Hulk odletí do vesmíru, aby spojil svůj příběh s příběhem někoho jiného – jeden čas se mluvilo o tom, že by se měl objevit ve Strážcích Galaxie 2, teprve později se ukázalo, že je ve skutečnosti součástí Thor: Ragnarok.

Šéf Marvelu Kevin Feige teď tvrdí, že to není tak docela přesné. Záměrem skutečně bylo poslat v závěru filmu Hulka do vesmíru, ale v té době údajně neexistoval žádný konkrétní plán, co tam následně vlastně bude dělat. Jenže protože se začala jako lavina šířit nepřesná zpráva o Planet Hulk, nařídilo vedení Marvelu Jossu Whedonovi, aby závěr filmu upravil. Původně měla loď skončit v černotě a ve scénáři bylo zmíněno, že je vznášedlo poblíž Saturnu. V závěrečné podobě filmu je ale obloha modrá a padne zmínka o tom, že se vznášedlo ztratilo radarům někde nad mořem.

A to všechno se stalo právě proto, aby lidé z Marvelu mohli mlžit a při popírání zpráv o Planet Hulk měli v rukou nějaké trumfy. Jestli nakonec vše dopadlo v náš prospěch, posoudíme už za týden, při premiéře třetího Thora.

Avengers: Age of Ultron

01.05.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers: Age of Ultron: Marvel kvůli spoilerům změnil závěr | Fandíme filmu Avengers: Age of Ultron: Marvel kvůli spoilerům změnil závěr | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest