Rychle a zběsile 9 se odkládá

Rychle a zběsile 9 se odkládá | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
K tomu další podrobnosti o chystané živé show Rychle a zběsile.

Před pár týdny Tyrese Gibson veřejně na The Rocka apeloval, aby netočil spin-off s Hobbsem a neodsouval tak premiéru Rychle a zběsile 9. Nicméně, ať už za to může právě zvažovaný spin-off s Dwaynem Johnsonem a Jasonem Stathamem nebo jsou důvody úplně jiné, Rychle a zběsile 9 se opravdu odsouvá. A to o celý rok. Původně měl být film uvedený v dubnu 2019, nakonec se jej fanoušci dočkají až 10. 4. 2020. O tom, zda se posune také premiéra Rychle a zběsile 10, zatím nepadlo ani slovo. Dosud byla stanovená na 1. 4. 2021.

Malou náplastí může mezitím pro příznivce být alespoň živá show Rychle a zběsile, která příští rok objede svět. Na diváky čekají auta známá z filmů, se kterými profesionální kaskadéři budou naživo předvádět nebezpečné kousky inspirované těmi, které jsme viděli na plátnech. Mimo jiného máme čekat proražení letadla z Rychle a zběsile 6, explodující cisternu z Rychle a zběsile 4 nebo ponorku z Rychle a zběsile 8, která se vysune z podlahy hal, kde se bude show pořádat. Webové stránky Fast and Furious Live pak naznačují ještě celou řadu dalších akčních momentů, které jde zřejmě v rámci show očekávat. Práci kaskadérů doplní videomaping a 3D projekce.

Česku a Slovensku se show (alespoň prozatím) vyhne, nicméně kdybyste o celý podnik měli zájem, můžete se podívat do Vídně, Berlína či Mnichova. Na závěr se ještě můžete podívat na to, jak zhruba bude live show fungovat:

Galerie: 2

Rychle a zběsile 9 se odkládá | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9 se odkládá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu