Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer?

Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Odpověď se možná skrývá v trailerech na dřívější Avengers filmy.

Noví Avengers, s podtitulem Infinity War, slibují jeden z nejočekávanějších filmových zážitků příštího roku. Film spojí dohromady všechny postavy z dosavadních filmů od Marvelu, od Strážců galaxie po Captaina Americu nebo Thora. Není tak divu, že spousta fanoušků netrpělivě očekává každou novinku. Již jsme měli možnost vidět spoustu fotek z natáčení a skupina šťastlivců, kteří zavítali na D23 a Comic Con v San Diegu, také první záběry z filmu, které jim ukázaly např. Thanose v celé své kráse, vousatého Steva Rogerse nebo setkání Thora se Strážci.

Krátký trailer okamžitě unikl na internet, ovšem v nepříliš valné kvalitě a oficiálně vypuštěný nebyl. Široká veřejnost tak s napětím očekává vydání prvního oficiálního traileru. Sice nevíme, kdy bude vypuštěný, v minulosti však můžeme najít určitá vodítka, která nám dovolují. Oba dosavadní Avengers filmy svoje trailery vypustily v říjnu - 11. respektive 22. října. Trailer na Age of Ultron měl původně vyjít spolu s dílem Agents of S.H.I.E.L.D., ovšem unikl o týden dříve. Dostaneme tak nový trailer opět v říjnu?

Je to pravděpodobné, nejspíše však ne s Agenty, kteří přijdou na obrazovky nejdříve v listopadu. Na ráně jsou tak Inhumans, kteří poběží v průběhu října a Marvel by tím případně mohl zvednout jejich sledovanost, pokud by nebyla valná, například v důsledku nepříznivých recenzí po uvedení prvních dvou dílů v kinech IMAX. Druhou možností je pak noční talk show Jimmyho Kimmela, Jimmy Kimmel Live! V ní už jsme mohli vidět vypuštění trailerů na čtyři marvelovské filmy, a to Captain America: Civil War, Doctor Strange, Strážci Galaxie 2 a Spider-Man: Homecoming.

Třetí možností je pak premiéra třetího Thora s podtitulem Ragnarok. Ten však nepotřebuje zvedat očekávání, už nyní je to jeden z nejočekávanějších filmů podzimu. Ať už uvidíme trailer na nové Avengers kdykoliv, je jasné, že bude trhat rekordy. Nemůžeme Marvelu upřít, že propagační kampaně má zvládnuté velmi dobře a očekávání fanoušků se zvedají každým dnem. K jaké možnosti se přikláníte vy? Nebo máte vlastní názor, kdy očekávaný trailer uvidíme? Avengers: Infinity War přijdou do českých a slovenských kin 3. 5. 2018.

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Kdy uvidíme první trailer? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu