Just Getting Started: Freeman a Jones soupeří o "domov důchodců"

Just Getting Started: Freeman a Jones soupeří o "domov důchodců" | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Z dvou kohoutů na jednom smetišti se stanou parťáci v momentě, kdy Freemanovi začne jít o krk. Koukněte na trailer seznamte se.

Duke Diver (Morgan Freeman) je králem prázdninového rezortu, který však s prominutím působí jako luxusní domov důchodců. Radovat ze života se však dá v každém věku, a tak je Duke mistrem všech sportovních aktivit, ale především miláčkem zdejších dam. To se změní v momentě, kdy do rezortu dorazí další alfa samec – veterán Leo v podání Tommyho Lee Jonese. Aby situace byla ještě komplikovanější, oba dva borci projeví ve Villa Capri zájem o novou návštěvnici Suzie (Rene Russo). Už tohle zní jako zápletka pro klasickou bláznivou komedii, ze které se však stane ještě bláznivější v momentě, kdy vyjde najevo, že se Duke v rezortu schovává v rámci programu na ochranu svědků před mafií, která se jej mnoha způsoby pokouší zabít.

Snímek natočil Ron Shelton, který se může pochlubit například scénářem k Durhamským býkům či Mizerům II, ze všeho nejvíc však jeho novinka Just Getting Started dává vzpomenout na Detektivy z Hollywoodu, Sheltonův zatím poslední snímek, který vznikl v roce 2003. I tady se zdá, že půjde o nenáročnou komedii pro masy, plnou známých filmových klišé, která bude sázet hlavně na charisma ústředních herců. Ale to tu je, to se zase musí nechat. Na Freemana je v komediálních rolích spolehnutí a světe div se, i bručoun Jones má úsměv na tváři a působí dojmem, že se baví.

Datum české a slovenské premiéry zatím není stanoveno, nicméně v USA bude snímek uvedený 8. 12., tak uvidíme, zda v nějaké podobě dorazí i k nám.

Galerie: 5

Just Getting Started: Freeman a Jones soupeří o "domov důchodců" | Fandíme filmu Just Getting Started: Freeman a Jones soupeří o "domov důchodců" | Fandíme filmu Just Getting Started: Freeman a Jones soupeří o "domov důchodců" | Fandíme filmu Just Getting Started: Freeman a Jones soupeří o "domov důchodců" | Fandíme filmu Just Getting Started: Freeman a Jones soupeří o "domov důchodců" | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu