Nightwing slibuje přinést reálnou akci bez počítačových triků

Nightwing slibuje přinést reálnou akci bez počítačových triků | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
DC podle režiséra dává tvůrcům daleko větší svobodu než Marvel a hodlá ji vyždímat naplno.

Chris McKay je producentem chystanéh Lego Ninjago filmu, ale můžete se spolehnout, že se jej novináři ptají hlavně na Nightwinga, chystaný hraný komiksový snímek od DC Films. McKay přislíbil, že film bude hodně odkazovat na komiksy a zároveň si pochvaluje spolupráci s Warnerem, který je podle něj oproti Marvelu daleko kreativnější a daleko víc podporuje autory a jejich tvůrčí vizi. Nejvíc ale zaujme McKayův přístup k akci.

Chris slibuje, že jeho film bude mít „fucking badass“ akci, ale zároveň nebudou chybět srdce a emoce a bude to šílená a zábavná jízda. Na představitele hlavní role (i všech ostatních) čeká tvrdý trénink, protože ve filmu bude jen minimum digitálních triků a všechno se bude dělat reálně na kameru. Proto všichni herci musí při natáčení působit uvěřitelně. Žádné létání, digitální triky, nic takového. Všechno musí být reálné. Jedinou Nightwingovou nadpřirozenou silnou je jeho perfektní trénink. Je to skvělý atlet a bojovník a to všechno na plátně uvidíme a bude to zábava.

V komiksech je Nightwight jednou z hlavních batmanovských postav. Začínal jako akrobat v cirkuse, a když byli jeho rodiče zavražděni, ujal se jej Bruce Wayne. Následně se z něj stal Batmanův pobočník Robin. Když trochu zestárne, přijme identitu Nightwinga, samostatného superhrdiny a následně také vůdce Teen Titans, superhrdinů v pubertálním věku.

Zdroje: Collider, Cinemablend, Metro

Galerie: 5

Nightwing slibuje přinést reálnou akci bez počítačových triků | Fandíme filmu Nightwing slibuje přinést reálnou akci bez počítačových triků | Fandíme filmu Nightwing slibuje přinést reálnou akci bez počítačových triků | Fandíme filmu Nightwing slibuje přinést reálnou akci bez počítačových triků | Fandíme filmu Nightwing slibuje přinést reálnou akci bez počítačových triků | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu